Varva ner efter Irstablixten!

Efter Irstablixten kan det vara skönt att varva ner lite. Gör det med ett badrenalinspäckat besök på Sveriges första actionbad – åtta våningar med rusande rutschar, skarpa kurvor och höga fallhöjder.

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin. Välkommen till Kokpunkten!

Rabatt till deltagare på Irstablixten

För att vara säkra på att få plats så rekommenderar vi förköp av biljetter. Vi erbjuder alla deltagare 20% rabatt på besöket under cupen. Rabattkod hittar du på Irstablixtens hemsida. Det går bra att köpa biljetter med rabatt direkt i kassan också, men med reservation för att det kan vara slutsålt.

Öppettider:

Fredag: 11.00-21.00
Lördag: 10.00-20.00
Söndag:10.00-20.00

På plats:

Lagledaren hämtar ut entréband och förmedlar informationen från Kokpunktens personal till deltagarna.

Entrépris cupdeltagareAlla dagar
Junior 4-11 år140 kr
Elit 12 år+196 kr

Våra attraktioner

Bara ett steg till. Lutningen är brant. Pulsen stiger. Synen fokuseras och ljuden dämpas. Välkommen till Kokpunkten – Sveriges första actionbad, där badrenalinet flödar lika snabbt som ångan i det gamla ångkraftverket. Här kan du läsa om de attraktioner som fyller våra åtta våningar.

Läs mer om våra attraktioner här.

Avsluta Irstablixten med VR

Kokpunktens nya VR-ride är badrenalin på en helt ny nivå. Sätt på VR-headsetet och släng ut dig i vattenrutschbanan. Ditt sinne reser genom bisarra världar samtidigt som din kropp forsar fram i vattnet. Det här är en upplevelse du aldrig varit i närheten av. Utmana verkligheten och testa VR-ride på Kokpunkten!

Läs mer om VR här