Låt badrenalinet flöda!

Välkommen på klassresa eller lagresa till Västerås!
Äventyrspaketet ger dig, din klass eller ditt lag en unik chans besöka flera av Västerås upplevelser för ett äventyr ni aldrig kommer att glömma.

Välj mellan dagspaket eller övernattningspaket. Vi hjälper till med alla kringarrangemang så som mat och boende vid behov, och erbjuder så klart ett schysst paketpris för hela resan.

Kokpunkten och Prison Island

Dagspaket mån-torsDagspaket fre-sönÖvernattninspaket
452 kr562 kr1255 kr - Kontakta Clarion Collection Hotel Etage

I dagspaket ingår:

Entréavgifter

Lunch på Kokpunkten

I övernattningspaket ingår:

Entré Prison Island dag 1

Entré Kokpunkten actionbad dag 2

Hotellövernattning inkl. fika, kvällsmat & wifi

Lunch på Kokpunkten

Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås. Här hittar du pulshöjande och adrenalinstinna attraktioner, och både hastighet och utmaningar. Totalt består badet av mer än en halv kilometer rutschkanor.

Prison Island är ett fängelseäventyr – liknande TV-succén Fångarna på fortet – som startade i Västerås men just nu sprider sig över Sverige och världen. Här är alla välkomna, liten som stor för att bilda ett lag och lösa uppgifterna i fängelsecellerna tillsammans. Samarbeta, ha kul och samla så många poäng ni kan. Allt är möjligt, och kom ihåg – laget vinner alltid över jaget!

Äventyrspaketen måste förbokas och gäller endast skolklasser och föreningar från 10 personer, minst 1 ledare/5-6 ungdomar.

Bokning

Övernattningspaket

Clarion Collection Hotel Etage, 021-15 12 20, cc.etage@choice.se.

Dagspaket

Kokpunkten, 021-448 55 00, info@kokpunkten.se