Köp biljetter online!

Välkommen till Kokpunktens onlinebokning! Upplev mängder med adrenalin och flertalet attraktioner som får det att kittla i magen!
Vänligen observera att vi för tillfället håller Double Racer stängd för underhåll.

Köp entrébiljett här

Vilken biljett ska jag välja?

Tiden på biljetten avser mellan vilka tider du är välkommen att checka in i actionbadet. Vi stänger inte badet mellan passen, du är välkommen att bada ända till stängning oavsett vilken biljett du bokar.

Vill du besöka vår gamla relax?

Vi är numera en Pool Club tillsammans med Steam Hotel. Samma bastus och pool – men mer än dubbelt så stort! Boka entré till Pool Club eller en kombo-biljett genom orangea knapparna!

Pool Club + Actionbad

Bokar du en kombo-biljett har du obegränsad tillgång till Actionbadet (förutom under vissa skollov då vi har två badpass)! Pool Club har du entré till på din bokade slottid (2,5h). Så ta en extra titt på biljetten vilken tid du bokat så du inte missar din Pool Club-tid. Psst, i Pool Club har vi 18-årsgräns.

Bra att veta!

  • Barn 0-3 år går in gratis och behöver ingen biljett.
  • Vi rekommenderar alltid förköp av biljetter online för att erhålla garanterad plats.
  • Om det inte finns biljetter tillgängliga beror det på att badet är fullbokat. Om en avbokning inträffar, blir biljetterna tillgängliga online direkt. Det är smart att hålla ett öga på onlinebokningen för att fånga chansen om några biljetter blir tillgängliga. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot bokningar över telefon.
  • Avbokning med full återbetalning måste ske senast 24h innan öppning för den aktuella dagen. Kontakta info@kokpunkten.se med ditt bokningsnummer för att avboka.
  • För ombokning av din biljett, kontakta info@kokpunkten.se med ditt bokningsnummer. Ombokningar återlöses och återbetalas ej.
  • Observera att drop in-biljetter som köps på plats kostar 50:- mer än webb-biljetter.

Särskilda öppettider hittar du här!