Köp biljetter online!

Välkommen till Kokpunktens onlinebokning!

1. Välj dag och badpass

Vecka {{ currentWeek }}{{ andFollowingWeek }}

2. Välj biljetter

Det finns tyvärr inga biljetter denna tid
Hämtar tillgängliga biljetter

{{ couponError.message }}

{{ valuecardError.message }}

{{ valuecardError.message2 }}

3. Ange dina uppgifter

Villkor för biljettköp

Gäller vid köp av biljett på kokpunkten.se

Villkor för biljettköp 

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Avbokning med full återbetalning måste ske senast 24h innan öppning för den aktuella dagen. Kontakta info@kokpunkten.se med ditt bokningsnummer för att avboka.

För ombokning av din biljett, kontakta info@kokpunkten.se med ditt bokningsnummer. Ombokningar återlöses och återbetalas ej.

Genom att acceptera dessa villkor åtar sig kunden att inte köpa fler biljetter till evenemanget än det tillåtna antalet och att inte sälja vidare biljett till högre pris än det som i samband med bokning eller köp angetts vara biljettens ordinarie pris.

Köp som sker i strid mot uppställda villkor 
Kokpunkten actionbad förbehåller sig rätten att makulera bokningar eller köp som görs av kunden, och att med omedelbar verkan stänga av kunden, om kunden inte lämnar korrekta uppgifter om sig själv eller i övrigt bryter mot eller försöker kringgå de villkor som gäller för biljettköpet.

Medlemskap i förmånsprogram

Villkor för medlemskap i Kokpunkten och informationshantering

Kokpunkten är ett förmåns- och lojalitetsprogram för registrerade medlemmar. Om medlemskapet missbrukas förbehåller sig Kokpunkten rätten att avsluta medlemskapet. Kokpunkten förbehåller sig också rätten att när som helst ändra villkoren för förmånsprogrammet. De senaste villkoren finns alltid tillgängliga på kokpunkten.se. För att bli medlem i kundklubben måste du ha fyllt 16 år.

Kokpunkten behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Som medlem i Kokpunkten godkänner du att dina personuppgifter sparas. För marknadsföring av programmets aktiviteter och erbjudanden ger du som kundmedlem Kokpunkten rätt att lagra och analysera information från din ansökan. Uppgifterna kommer inte att lämnas eller säljas till tredje part. Kokpunkten kan dock lämna uppgifterna till tredje part i syfte att denne ska lagra och underhålla uppgifterna. Kokpunkten ska i sådana fall teckna särskilda avtal med tredje part angående otillåten vidarespridning av uppgifterna. Syftet med Kokpunktens behandling av personuppgifter är att administrera förmånsprogrammet Kokpunkten samt kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden. Det är varje medlems eget ansvar att se till att förmånsprogrammet har korrekt adress- och personuppgifter, för att säkerställa att förmåner kommer fram. Du har rätt att utan kostnad en gång per kalenderår begära att få information om vilka av dina personuppgifter som behandlas av Kokpunkten samt när som helst begära rättning av felaktiga uppgifter.

Medlemskap i Kokpunkten BIG

Dessa villkor gäller medlemmar i Kokpunkten BIG, ett medlemsprogram utfärdat av Actionbadet AB (org.nr. 559192-0722) nedan kallat Kokpunkten.

För att bli medlem i Kokpunkten BIG måste du ha fyllt 16 år och godkänt medlemsvillkoren för Kokpunkten BIG. Du godkänner dessa medlemsvillkor genom att samtycka till medlemskap. För att kunna administrera ditt medlemskap behöver vi din e-postadress, mobilnummer och adress. Genom att du godkänner dessa villkor intygar du att de uppgifter som du lämnar om dig själv är riktiga.

Informationshantering

Kokpunkten behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. Som medlem i Kokpunkten BIG godkänner du att dina personuppgifter sparas. För marknadsföring av programmets aktiviteter och erbjudanden ger du som kundmedlem Kokpunkten rätt att lagra och analysera information från dina besök. Uppgifterna kommer inte att lämnas eller säljas till tredje part. Kokpunkten kan dock lämna uppgifterna till tredje part i syfte att denne ska lagra och underhålla uppgifterna. Kokpunkten ska i sådana fall teckna särskilda avtal med tredje part angående otillåten vidarespridning av uppgifterna. Syftet med Kokpunktens behandling av personuppgifter är att administrera förmånsprogrammet Kokpunkten BIG samt kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden. Det är varje medlems eget ansvar att se till att förmånsprogrammet har korrekt adress- och personuppgifter, för att säkerställa att förmåner kommer fram. Du har rätt att utan kostnad en gång per kalenderår begära att få information om vilka av dina personuppgifter som behandlas av Kokpunkten samt när som helst begära rättning av felaktiga uppgifter.

Medlemskapets giltighet och upphörande

Ditt medlemskap är kostnadsfritt och gäller tillsvidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta info@kokpunkten.se. Kokpunkten förbehåller sig rätten att när som helst säga upp ett medlemskap om det finns misstanke om att medlemskapet missbrukas. Vid avslutande av medlemskap förfaller eventuella innestående bonus och förmåner.

Medlemskommunikation

Som medlem samtycker du till att ta emot inspiration och information om tjänster, erbjudanden och bonus via e-post, sms, postala utskick samt på kokpunkten.se och andra plattformar. Om du inte vill få kommunikation från Kokpunkten kan du när som helst tacka nej till vidare utskick.

Medlemsförmåner

Våra medlemsförmåner varierar från tid till tid. Det kan vara allt från medlemspriser på utvalda produkter till inbjudningar till event.

Kontakt

Har du frågor, kontakta gärna oss gärna på info@kokpunkten.se eller 021-4485500.

Välj betalningsalternativ

Du kommer att betala 0.00 kr, men behöver ändå välja ett betalningsalternativ nedan för att genomföra köpet.

Förbereder betalning

Tekniskt fel

Kunde inte genomföra bokningen. Försök lite senare.


Tekniskt fel

Kunde inte hämta biljetter. Försök lite senare.

Hämtar tillgängliga biljetter

Vilken biljett ska jag välja?

Vi har olika biljett-typer beroende vilken dag och tid du vill besöka oss.

Förmiddagsbiljett (ej lov) kl.11:00-13:00 (vardag) eller kl.10:00-12:00 (helg)
Eftermiddagsbiljett (ej lov) kl.13:30-19:30 (vardag) eller kl.13:00-19:30 (helg).
Tiden avser mellan vilka tider du är välkommen att checka in i actionbadet. Vi stänger inte badet mellan passen, du är välkommen att bada ända till stängning oavsett vilken biljett du bokar.

LOV: Under vissa lov och högtidsdagar har vi 2-slide (8.30-13.30 och 14.30-19.30). Badet stänger mellan passen. Läs mer om det HÄR.

Vill du besöka vår gamla relax?

Vi är numera en Pool Club tillsammans med Steam Hotel. Samma bastus och pool – men mer än dubbelt så stort! Boka biljetter genom orangea knappen ovan!

Pool Club + Actionbad

Bokar du en kombo-biljett har du obegränsad tillgång till Actionbadet (förutom under vissa skollov då vi har slottider)! Pool Club har du entré till på din bokade slottid (2,5h). Så ta en extra titt på biljetten vilken tid du bokat så du inte missar din Pool Club-tid. Psst, i Pool Club har vi 18-årsgräns.

Bra att veta!

  • Barn 0-3 år går in gratis och behöver ingen biljett.
  • Vi rekommenderar alltid förköp av biljetter online för att erhålla garanterad plats.
  • Om det inte finns biljetter tillgängliga beror det på att badet är fullbokat. Om en avbokning inträffar, blir biljetterna tillgängliga online direkt. Det är smart att hålla ett öga på onlinebokningen för att fånga chansen om några biljetter blir tillgängliga. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot bokningar över telefon.
  • Under vissa lov har vi slidetider, vilket innebär att dagen delas in i två badpass. Läs mer om våra slidetider här.
  • Avbokning med full återbetalning måste ske senast 24h innan öppning för den aktuella dagen. Kontakta info@kokpunkten.se med ditt bokningsnummer för att avboka.
  • För ombokning av din biljett, kontakta info@kokpunkten.se med ditt bokningsnummer. Ombokningar återlöses och återbetalas ej.

 

Avvikande öppettider hittar du här!