Företagsbokningar

Personalfest, konferens eller kick-off på gång?

Kokpunkten är en unik plats att förlägga ditt företagsevent. Som företagare kan du på vardagar abonnera hela actionbadet och bjuda in upp till 800 personer. För mindre grupper finns möjligheten att abonnera relaxen, eller kanske räcker dem med ett privat rum med mat och egen bar. Vad är du intresserad av?

Kokpunkten är en unik plats att förlägga ditt företagsevent. Som företagare kan du på vardagar abonnera hela actionbadet och bjuda in upp till 800 personer. Vid abonnering stänger vi för övriga gäster och du och ditt sällskap kan njuta av en actionfylld upplevelse.

Kokpunktens relaxavdelning är perfekt för personalfesten och andra företagsevent. Här ryms upp till 60 personer i en stillsam miljö med flera bastukoncept, aromapool, bar och storslagen utsikt över Mälaren.

I Kokpunktens Green Room glömmer ni allt utanför. En grön oas med mat, dryck, umgänge och avslappning, vägg i vägg med relaxen och mitt i actionbadets hjärta.

Med Kokpunkten Business Club får dina anställda och kunder tillgång till avkopplande miljöer där de kan uppleva en välbehövlig energiboost.

Boka en guidad rundtur med fokus på ert intresseområde. Vi erbjuder allt från ingående tekniska turer till översikt av badet.

Nu kan du använda dina friskvårdspengar på Kokpunktens relax. Koppla av i den varma källan, slappa i bastun eller bara njuta av utsikten.

Ta med företaget på konferens på Kokpunkten. Efter en dags arbete kopplar ni av med välförtjänt bad och relax. Vi ordnar mat, fika och vad ni än önskar – så att ni kan fokusera på jobb.