Ha ditt kalas på Kokpunkten!

Välkommen till ett riktigt roligt barnkalas på Kokpunkten. Det kan inte bli enklare än så här att ordna ett minnesvärt kalas för ditt barn. Välj mellan fyra olika paket och boka direkt så återkommer vi med en bekräftelse!

Mini-action

I kalaspaketet ingår inträde till Kokpunkten Actionbad, tårta och saft, present till födelsedagsbarnet och 1h i kalasrummet! Som förälder har du såklart fri tillgång till kaffe under hela kalaset.
Från 417:-/barn (6-20 kalasdeltagare)

Läs mer om kalaspaketet här.

Mellan-action

I kalaspaketet ingår inträde till Kokpunkten Actionbad, pizza och saft, present till födelsedagsbarnet och aktivitet med actionguide (5-kamp eller spännande skattjakt) och 1h i kalasrummet! Som förälder har du såklart fri tillgång till kaffe under hela kalaset.
Från 550:-/barn (6-20 kalasdeltagare)

Läs mer om kalaspaketet här. 

Lyx-action

I kalaspaketet ingår inträde till Kokpunkten Actionbad, pizza, tårta och saft, present till födelsedagsbarnet, aktivitet med actionguide (5-kamp eller spännande skattjakt), 1h i kalasrummet och VR-ride + VR-dive för alla kalasbarn! Som förälder har du såklart fri tillgång till kaffe under hela kalaset.

Från 667:-/barn (6-20 kalasdeltagare)

Läs mer om kalaspaketet här. 

All inclusive-action

I kalaspaketet ingår inträde till Kokpunkten Actionbad, obegränsat med pizza, tårta och saft. Present till födelsedagsbarnet, aktivitet med actionguide (5-kamp eller spännande skattjakt), 2h i kalasrummet och obegränsat med VR-ride + VR-dive för alla kalasbarn! Som förälder har du såklart fri tillgång till kaffe under hela kalaset.

Från 917:-/barn (6-20 kalasdeltagare)

Läs mer om kalaspaketet här. 

Boka här!

  • Vilken tid vill ni starta dagen i actionbadet? Såklart får ni bada både före och efter tiden i kalasrummet.
  • Tid avser starttid i kalasrummet (1h mini, mellan och lyx, 2h All inclusive) samt servering av fika/mat.
  • Minsta antalet deltagande kalasbarn är 6 personer.
  • 1 kalasförälder ingår i samtliga paket. Kostnad tillkommer vid val av fler kalasföräldrar (200kr/person). (Psst, kaffe ingår såklart!)

Bra att veta!

Kalas erbjuds ej under skollov.

Här kan du ladda hem Kokpunktens färdiga kalasinbjudan. Fyll i den direkt på skärmen eller skriv ut och fyll i för hand.