Mat & Dryck på Kokpunkten

När badrenalinet pumpat i kroppen en stund är det dags att fylla på bränsle. På Kokpunkten finns tre serveringar, både varm mat och fika med en fantastisk utsikt mot Mälaren.

The Lagoon

På plan tre mitt i badet finns Kokpunktens snabbmatsrestaurang. Här serverar vi snabbmat med en egen tvist för alla åldrar.
Meny the Lagoon

Level Six (relaxen)

Relaxen är den lugna oasen i ett annars actionfyllt bad. Menyn samspelar väl med den avslappnade stämningen och den storslagna utsikten över Mälaren. Vi kommer att erbjuda varma och kalla rätter som smakar som bäst tillsammans med en välsmakande dryckesmeny. Här laddar du snabbt batterierna med till exempel en charktallrik.
Meny relax

Strandcafé

Mitt i badet, mellan upplevelsepoolen och barnområdet, hittar du Kokpunktens Strandcafé. Här hittar du bland annat, varmkorv, smörgåsar, fika och dryck.

Öppettider:
Enstaka lov

Kokpunktens Glassverk

Kokpunktens Glassverk håller till på bryggan utanför Kokpunktens entré. Här serveras mjukglass, kulglass, milkshake och häftiga glasskreationer att äta på plats eller att ta med på promenaden längs vattnet. Självklart serverar vi också kaffe och läsk.

All glass produceras i Sverige och är kravmärkt eller ekologisk och all kakao och vanilj är fairtrade märkt. Sortimentet kommer även att innehålla något för den som inte äter exempelvis laktos eller som är vegan.

Läs mer om Kokpunktens glassverk här.

Öppettider:

Stängt för säsongen

Det finns inga ytor på Kokpunkten för egen förtäring. Vi ber därför våra gäster att inte ta med egen matsäck, eller att förtära den utanför anläggningen.