Boende i Västerås

Tillsammans våra samarbetspartners erbjuder vi paket med bad och boende. Paketen bokas på respektive hotell.

Passa på att spendera natten i Västerås! Här sover du gott i en skön säng på något av stadens hotell. Västerås erbjuder hotell för alla smaker och plånböcker med gångavstånd till dem mesta. Hotellen nedan säljer badpaket, vilket gör att du kan boka boende och entré till badet direkt genom hotellet.

The Steam Hotel

Hotellet som ligger vägg i vägg med actionbadet. Det är ESS Group, skaparna av två av Sveriges mest prisbelönta spa- och resorthotell – Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad, som har förvandlat vårt vackra ångkraftverk till 18 våningar hotell med 264 rum, stort spa, rooftop-restaurang, bar, konferenslokaler och utomhusterrass med pool. Steam Hotel säljer inte badpaket, så om du vill du besöka Kokpunkten under ditt besök på hotellet bokar du själv biljetter här

Steam hotel

Boende Västerås TripAdvisor

Clarion Collection Hotel Etage

Hotellet ligger i hjärtat av Västerås, med butiker, restauranger och sevärdheter runt hörnet. För oss är ledorden service och bekvämlighet. Här bor du i en modern miljö, mitt i stadens puls. Varje dag bjuder vi dessutom på eftermiddagsfika och kvällsmat.

Clarion Collection Hotel Etage

Boende Västerås TripAdvisor

Elite Stadshotellet

Ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Hotellet ligger centralt och erbjuder 137 rum och en välutrustad konferens- och festvåning.

Elite Stadshotellet Västerås

Boende Västerås TripAdvisor

Best Western Plus Hotel Plaza

Västerås modernaste och häftigaste hotell. Hotellet ligger centralt i Västerås, endast tre minuter gångväg från centralstationen. Hotellet har genomgått en otrolig förvandling. Åtta av elva våningar är totalrenoverade och samtliga 203 badrum har fått ett ansiktslyft.

Hotel Plaza

Boende Västerås TripAdvisor

Scandic hotel

Scandic Västerås är centralt beläget, endast 4 km från Västerås flygplats och nära centrum, motorvägen och Kokpunkten. Hotellet har ett relaxcenter med inomhuspool, bastu och gym. Avnjut en god måltid i restaurangen Köksbaren eller en drink i baren. Hotellet har även 12 mötesrum med fritt wifi.

Scandic Västerås

Boende Västerås TripAdvisor

Boende Västerås

Upptäck Västerås!

Vad gör en stad till en stad? Vad är det som gör Västerås till Västerås? En del av svaret ligger förstås i den vackra placeringen vid Mälarens strand. Skärgården med sina små öar, varav majoriteten bara kan nås via båt. Eller via långfärdsskridskor, så snart isen blivit tillräckligt tjock. Den praktfulla naturen som tillåter såväl långa vandringar som actionfyllda cykelturer och picknickar i någon av de mysiga stadsparkerna. Utflyktsmål som lockar lika delar historieintresserade som livsnjutare. Från domkyrkan, vars torn tronar högt över staden, till Sveriges största forntida gravhög Anundshög, till undervattenshotellet Utter Inn, till välrenommerade golfbanor, till mysiga kyrkbacken som huserar fler kulturminnen än vanliga villor. Och nog är det allt just den unika blandningen som gör Västerås till Västerås.

Läs mer om vad Västerås erbjuder här