Hotellpaket

Tillsammans med de flesta av våra samarbetspartners erbjuder vi paket med bad och boende. Paketen bokas på respektive hotell.

The Steam Hotel

Hotellet som ligger vägg i vägg med actionbadet. Det är ESS Group, skaparna av två av Sveriges mest prisbelönta spa- och resorthotell – Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad, som nu har förvandlat vårt vackra ångkraftverk till 18 våningar hotell med 227 rum, stort spa, rooftop-restaurang, bar, konferenslokaler och utomhusterrass med pool. Steam hotel erbjuder inte badpaket. Boka bad direkt på kokpunkten.se.

Steam hotel

Comfort hotel Västerås

Nya Comfort Hotel Västerås står redo för att ta emot dig. 6 våningar med 149 hotellrum, en generös lobby med barception och ett gym. Bo smart och till ett schysst pris i centrala Västerås. Vi ses på Comfort Hotel Västerås!

Comfort hotel Västerås

Clarion Collection Hotel Etage

Hotellet ligger i hjärtat av Västerås, med butiker, restauranger och sevärdheter runt hörnet. För oss är ledorden service och bekvämlighet. Här bor du i en modern miljö, mitt i stadens puls. Varje dag bjuder vi dessutom på eftermiddagsfika och kvällsmat.

Clarion Collection Hotel Etage

Elite Stadshotellet Västerås

Ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Hotellet ligger centralt och erbjuder 137 rum och en välutrustad konferens- och festvåning.

Elite Stadshotellet Västerås

First Hotel Plaza

Västerås modernaste och häftigaste hotell. Hotellet ligger centralt i Västerås, endast tre minuter gångväg från centralstationen. First Hotel Plaza har genomgått en otrolig förvandling. Åtta av elva våningar är totalrenoverade och samtliga 203 badrum har fått ett ansiktslyft.

First Hotel Plaza

Scandic

Scandic Västerås är centralt beläget, endast 4 km från Västerås flygplats och nära centrum, motorvägen och Kokpunkten. Hotellet har ett relaxcenter med inomhuspool, bastu och gym. Avnjut en god måltid i restaurangen Köksbaren eller en drink i baren. Hotellet har även 12 mötesrum med fritt wifi.

Scandic Västerås