Gruppbokningar

Personalfest eller kick-off på gång? Dags för barnkalas, svensexa eller möhippa? Eller vill du bara bjuda fotbollslaget på en speciell upplevelse?

Kokpunkten är en unik plats att förlägga sina events till. Som privatperson kan du förlägga möhippan eller svensexan till relaxen, och bjuda på vin, mat och en makalös utsikt över Mälaren. Eller varför inte hålla barnkalaset i Barnlandet?

Låt Kokpunkten sköta kalaset! Varmkorv, dricka och glass ingår. Önskar ni tårta eller pannkakor så går det bra att lägga till. En actionguide möter er i badet.

Ta med hela klassen! På vardagar är det ofta lugnt på Kokpunkten, så vad passar bättre än ett uppiggande badbesök just då? Som skola får ni rabatterade priser.

Dags för lagavslutning eller kanske bara en rolig dag med vänner? På vardagar är det ofta lugnt på Kokpunkten, så vad passar bättre än ett uppiggande badbesök just då?

Tillsammans med samarbetspartners erbjuder vi färdiga paket anpassade för svensexor, möhippor och andra grupper som vill ha en rolig dag tillsammans. Vi planerar hela dagen åt er!

Välkommen på klassresa eller lagresa till Västerås!
Just nu finns en unik chans för dig, din klass eller ditt lag att besöka både Kokpunkten och Prison Island i Västerås för ett äventyr ni aldrig kommer att glömma.

I Kokpunktens Green Room glömmer ni allt utanför. En grön oas med mat, dryck, umgänge och avslappning, vägg i vägg med relaxen och mitt i actionbadets hjärta. Perfekt för söndagsbrunch med kompisarna, svensexan, möhippan, fotbollskvällen eller kick-offen.