Ta med hela klassen!

På vardagar är det ofta lugnt på Kokpunkten, så vad passar bättre än ett uppiggande badbesök just då? Som skola får ni rabatterade priser.

Besök oss måndag till fredag så får ni bästa pris och ofta en lugn miljö. Ingen förbokning behövs utan kom när det passar er! Vill ni betala med faktura så går det bra, det är bara att anmäla i entrén vid ankomst. Upp till 800 personer kan bada samtidigt på Kokpunkten, så varför inte ta med hela skolan?

Bokning

Kontakta oss för förslag!
info@kokpunkten.se
021-448 55 13
Bokningstelefonen är öppen måndag till fredag 9-17.

EntrépriserMåndag-torsdagFredag
Actionbad120 kr160 kr

Badpaket

Vi ordnar maten! Förbeställ entré och mat i ett fördelaktigt paket så serverar vi maten när ni önskar. Välj mellan flera olika pastarätter, och självklart finns gluten- och laktosfria alternativ.

Badpaket (entré & mat)Måndag-torsdagFredag
Actionbad189 kr229 kr

Minst 10 personer i gruppen för att priserna ska gälla.
Badpaket inkluderar entréavgift till actionbad samt valfri pastameny och liten läsk.
Skolpriser gäller måndag-fredag. Ej röda dagar och lov.
Gäller grundskola och gymnasium.
Busschaufför får fri entré.

Vill ni äta under besöket? Menyer finns här

Fly fängelset – och låt adrenalinet flöda!

Just nu finns en unik chans för dig och din klass att besöka både Kokpunkten och Prison Island i Västerås för ett äventyr ni aldrig kommer att glömma.

Ta med hela din klass eller ditt lag på en äventyrsresa som ni sent kommer att glömma! Tävla mot varandra, lek och lär er att samarbeta. Vi hjälper till med alla kringarrangemang så som mat och boende vid behov, och erbjuder så klart ett schysst paketpris för hela resan.

Lär mer här!