Presentkort för spa och actionbad

På Kokpunkten finns både avkoppling och action. För dig som vill slappna av rekommenderar vi relaxen på 6e våningen med oslagbar utsikt över Mälaren. Här serveras mat och dryck i härlig miljö. Letar du efter action är actionbadet den rätta platsen. Här finns vattenrutschbanor, VR-upplevelser, utepool, klättervägg och mycket mer. Köp presentkort nu, betala med Swish och du har den perfekta gåvan färdig att ge bort inom några minuter!

BeloppExempel på vad du kan köpa
185 krInträde Actionbad (4-11år alla dagar)
260 krInträde Actionbad (12år uppåt alla dagar)
520 kr2st inträde Actionbad (12år uppåt, alla dagar) eller 1st inträde till antingen Relax eller Actionbad och Relax
1000 kr2st inträde till Actionbad och Relax, eller 2st Actionbad (12år uppåt) och 2st Actionbad (4-11år)

Presentkorten går även bra att använda för att betala mat, snacks och dryck i våra restauranger samt produkter från våran shop i entrén.

Köp presentkort!

Tekniskt fel

Kunde inte hämta produkter. Försök lite senare.

Hämtar tillgängliga produkter

1. Välj presentkort

Personuppgifter

Vilket namn ska vi skriva på presentkorten?

{{ orderError.message || 'Tekniskt fel' }}

{{ couponError.message }}

{{ valuecardError.message }}

{{ valuecardError.message2 }}

2. Ange dina uppgifter

Villkor för biljettköp

Gäller vid köp av biljett på kokpunkten.se

Villkor för biljettköp 

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Biljetter som betalats över webben återköps fram till 48 timmar innan start. Avbokning skall ske till info@kokpunkten.se där bokningsnummer ska anges. Ombokad biljett återköps ej. Förlorad eller ej utnyttjad biljett ersätts inte. Bokningen kan flyttas 14 dagar vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Genom att acceptera dessa villkor åtar sig kunden att inte köpa fler biljetter till evenemanget än det tillåtna antalet och att inte sälja vidare biljett till högre pris än det som i samband med bokning eller köp angetts vara biljettens ordinarie pris.

Köp som sker i strid mot uppställda villkor 
Kokpunkten actionbad förbehåller sig rätten att makulera bokningar eller köp som görs av kunden, och att med omedelbar verkan stänga av kunden, om kunden inte lämnar korrekta uppgifter om sig själv eller i övrigt bryter mot eller försöker kringgå de villkor som gäller för biljettköpet.

Medlemskap i förmånsprogram

Villkor för medlemskap i Kokpunkten BIG
Kokpunkten BIG är ett förmåns- och lojalitetsprogram för registrerade medlemmar. Om medlemskapet missbrukas förbehåller sig Kokpunkten rätten att avsluta medlemskapet. Kokpunkten förbehåller sig också rätten att när som helst ändra villkoren för förmånsprogrammet. De senaste villkoren finns alltid tillgängliga på kokpunkten.se. För att bli medlem i kundklubben måste du ha fyllt 16 år.

Informationshantering
Kokpunkten behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Som medlem i Kokpunkten BIG godkänner du att dina personuppgifter sparas. För marknadsföring av programmets aktiviteter och erbjudanden ger du som kundmedlem Kokpunkten rätt att lagra och analysera information från din ansökan. Uppgifterna kommer inte att lämnas eller säljas till tredje part. Kokpunkten kan dock lämna uppgifterna till tredje part i syfte att denne ska lagra och underhålla uppgifterna. Kokpunkten ska i sådana fall teckna särskilda avtal med tredje part angående otillåten vidarespridning av uppgifterna. Syftet med Kokpunktens behandling av personuppgifter är att administrera förmånsprogrammet Kokpunkten BIG samt kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden. Det är varje medlems eget ansvar att se till att förmånsprogrammet har korrekt adress- och personuppgifter, för att säkerställa att förmåner kommer fram. Du har rätt att utan kostnad en gång per kalenderår begära att få information om vilka av dina personuppgifter som behandlas av Kokpunkten samt när som helst begära rättning av felaktiga uppgifter.

Medlemskap i Kokpunkten BIG

Dessa villkor gäller medlemmar i Kokpunkten BIG, ett medlemsprogram utfärdat av Actionbadet AB (org.nr. 559192-0722) nedan kallat Kokpunkten.

För att bli medlem i Kokpunkten BIG måste du ha fyllt 16 år och godkänt medlemsvillkoren för Kokpunkten BIG. Du godkänner dessa medlemsvillkor genom att samtycka till medlemskap. För att kunna administrera ditt medlemskap behöver vi din e-postadress, mobilnummer och adress. Genom att du godkänner dessa villkor intygar du att de uppgifter som du lämnar om dig själv är riktiga.

Informationshantering

Kokpunkten behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. Som medlem i Kokpunkten BIG godkänner du att dina personuppgifter sparas. För marknadsföring av programmets aktiviteter och erbjudanden ger du som kundmedlem Kokpunkten rätt att lagra och analysera information från dina besök. Uppgifterna kommer inte att lämnas eller säljas till tredje part. Kokpunkten kan dock lämna uppgifterna till tredje part i syfte att denne ska lagra och underhålla uppgifterna. Kokpunkten ska i sådana fall teckna särskilda avtal med tredje part angående otillåten vidarespridning av uppgifterna. Syftet med Kokpunktens behandling av personuppgifter är att administrera förmånsprogrammet Kokpunkten BIG samt kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden. Det är varje medlems eget ansvar att se till att förmånsprogrammet har korrekt adress- och personuppgifter, för att säkerställa att förmåner kommer fram. Du har rätt att utan kostnad en gång per kalenderår begära att få information om vilka av dina personuppgifter som behandlas av Kokpunkten samt när som helst begära rättning av felaktiga uppgifter.

Medlemskapets giltighet och upphörande

Ditt medlemskap är kostnadsfritt och gäller tillsvidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta info@kokpunkten.se. Kokpunkten förbehåller sig rätten att när som helst säga upp ett medlemskap om det finns misstanke om att medlemskapet missbrukas. Vid avslutande av medlemskap förfaller eventuella innestående bonus och förmåner.

Medlemskommunikation

Som medlem samtycker du till att ta emot inspiration och information om tjänster, erbjudanden och bonus via e-post, sms, postala utskick samt på kokpunkten.se och andra plattformar. Om du inte vill få kommunikation från Kokpunkten kan du när som helst tacka nej till vidare utskick.

Medlemsförmåner

Våra medlemsförmåner varierar från tid till tid. Det kan vara allt från medlemspriser på utvalda produkter till inbjudningar till event.

Kontakt

Har du frågor, kontakta gärna oss gärna på info@kokpunkten.se eller 021-4485500.

Välj betalningsalternativ

Du kommer att betala 0.00 kr, men behöver ändå välja ett betalningsalternativ nedan för att genomföra köpet.

Förbereder betalning

Tekniskt fel

Kunde inte genomföra bokningen. Försök lite senare.


Presentkort till relaxen

Kokpunktens relax är en oas i en annars fartfylld anläggning. Här slappnar du av i en varm källa med spektakulär utsikt över Mälaren. Värm dig i någon av våra tre bastukoncept, sjunk ner i det stärkande aromabadet eller njut av våra andra upplevelser. I relaxbaren köper du öl och vin, och lättare tilltugg av säsongens smaker.

Presentkort till actionbadet

På Kokpunktens vattenland kan alla ha plaskande roligt! När du besöker vårt badpalats träder du in i en värld fylld av vattenaktiviteter för alla smaker och åldrar. För de som gillar fart och fläkt finns flera vattenrutschbanor, för den som är hungrig finns restaurang, glassverk och café. Och för de allra minsta finns Barnlandet där de kan busa i en säker miljö.

Köpvillkor

Presentkort säljs endast online. Betalning sker med kort eller Swish. Efter genomfört köp mailas presentkort och kvitto till angiven adress.
Presentkort är giltigt 12 månader från köp och kan användas som betalmedel direkt i entrén eller online. Vi rekommenderar förköp av biljetter för garanterad plats.
Kan ej bytas mot kontanter eller för att köpa nytt presentkort.