Presentkort för actionbad

På Kokpunkten finns både avkoppling och action. Letar du efter action är actionbadet den rätta platsen. Här finns vattenrutschbanor, VR-upplevelser, utepool, klättervägg och mycket mer. Köp presentkort nu, betala med Swish och du har den perfekta gåvan färdig att ge bort inom några minuter!
Psst, missa inte utomhuspoolen med oslagbar utsikt över Mälaren!

Presentkorten går även bra att använda för att betala mat, snacks och dryck i våra restauranger samt produkter från vår shop i entrén. Kokpunktens presentkort kan inte användas för betalning av eller på Voltage Lounge Pool Club. För att använda presentkort i Voltage Lounge Pool Club köps dem via Steam Hotel HÄR

Köp presentkort!

Tekniskt fel

Kunde inte hämta produkter. Försök lite senare.

Hämtar tillgängliga produkter

1. Välj presentkort

Personuppgifter

Vilket namn ska vi skriva på presentkorten?

{{ orderError.message || 'Tekniskt fel' }}

{{ couponError.message }}

{{ valuecardError.message }}

{{ valuecardError.message2 }}

2. Ange dina uppgifter

Villkor för biljettköp

Gäller vid köp av biljett på kokpunkten.se

Villkor för biljettköp 

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Avbokning med full återbetalning måste ske senast 24h innan öppning för den aktuella dagen. Kontakta info@kokpunkten.se med ditt bokningsnummer för att avboka.

För ombokning av din biljett, kontakta info@kokpunkten.se med ditt bokningsnummer. Ombokningar återlöses och återbetalas ej.

Genom att acceptera dessa villkor åtar sig kunden att inte köpa fler biljetter till evenemanget än det tillåtna antalet och att inte sälja vidare biljett till högre pris än det som i samband med bokning eller köp angetts vara biljettens ordinarie pris.

Köp som sker i strid mot uppställda villkor 
Kokpunkten actionbad förbehåller sig rätten att makulera bokningar eller köp som görs av kunden, och att med omedelbar verkan stänga av kunden, om kunden inte lämnar korrekta uppgifter om sig själv eller i övrigt bryter mot eller försöker kringgå de villkor som gäller för biljettköpet.

Medlemskap i förmånsprogram

Villkor för medlemskap i Kokpunkten och informationshantering

Kokpunkten är ett förmåns- och lojalitetsprogram för registrerade medlemmar. Om medlemskapet missbrukas förbehåller sig Kokpunkten rätten att avsluta medlemskapet. Kokpunkten förbehåller sig också rätten att när som helst ändra villkoren för förmånsprogrammet. De senaste villkoren finns alltid tillgängliga på kokpunkten.se. För att bli medlem i kundklubben måste du ha fyllt 16 år.

Kokpunkten behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Som medlem i Kokpunkten godkänner du att dina personuppgifter sparas. För marknadsföring av programmets aktiviteter och erbjudanden ger du som kundmedlem Kokpunkten rätt att lagra och analysera information från din ansökan. Uppgifterna kommer inte att lämnas eller säljas till tredje part. Kokpunkten kan dock lämna uppgifterna till tredje part i syfte att denne ska lagra och underhålla uppgifterna. Kokpunkten ska i sådana fall teckna särskilda avtal med tredje part angående otillåten vidarespridning av uppgifterna. Syftet med Kokpunktens behandling av personuppgifter är att administrera förmånsprogrammet Kokpunkten samt kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden. Det är varje medlems eget ansvar att se till att förmånsprogrammet har korrekt adress- och personuppgifter, för att säkerställa att förmåner kommer fram. Du har rätt att utan kostnad en gång per kalenderår begära att få information om vilka av dina personuppgifter som behandlas av Kokpunkten samt när som helst begära rättning av felaktiga uppgifter.

Medlemskap i Kokpunkten BIG

Dessa villkor gäller medlemmar i Kokpunkten BIG, ett medlemsprogram utfärdat av Actionbadet AB (org.nr. 559192-0722) nedan kallat Kokpunkten.

För att bli medlem i Kokpunkten BIG måste du ha fyllt 16 år och godkänt medlemsvillkoren för Kokpunkten BIG. Du godkänner dessa medlemsvillkor genom att samtycka till medlemskap. För att kunna administrera ditt medlemskap behöver vi din e-postadress, mobilnummer och adress. Genom att du godkänner dessa villkor intygar du att de uppgifter som du lämnar om dig själv är riktiga.

Informationshantering

Kokpunkten behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. Som medlem i Kokpunkten BIG godkänner du att dina personuppgifter sparas. För marknadsföring av programmets aktiviteter och erbjudanden ger du som kundmedlem Kokpunkten rätt att lagra och analysera information från dina besök. Uppgifterna kommer inte att lämnas eller säljas till tredje part. Kokpunkten kan dock lämna uppgifterna till tredje part i syfte att denne ska lagra och underhålla uppgifterna. Kokpunkten ska i sådana fall teckna särskilda avtal med tredje part angående otillåten vidarespridning av uppgifterna. Syftet med Kokpunktens behandling av personuppgifter är att administrera förmånsprogrammet Kokpunkten BIG samt kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden. Det är varje medlems eget ansvar att se till att förmånsprogrammet har korrekt adress- och personuppgifter, för att säkerställa att förmåner kommer fram. Du har rätt att utan kostnad en gång per kalenderår begära att få information om vilka av dina personuppgifter som behandlas av Kokpunkten samt när som helst begära rättning av felaktiga uppgifter.

Medlemskapets giltighet och upphörande

Ditt medlemskap är kostnadsfritt och gäller tillsvidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta info@kokpunkten.se. Kokpunkten förbehåller sig rätten att när som helst säga upp ett medlemskap om det finns misstanke om att medlemskapet missbrukas. Vid avslutande av medlemskap förfaller eventuella innestående bonus och förmåner.

Medlemskommunikation

Som medlem samtycker du till att ta emot inspiration och information om tjänster, erbjudanden och bonus via e-post, sms, postala utskick samt på kokpunkten.se och andra plattformar. Om du inte vill få kommunikation från Kokpunkten kan du när som helst tacka nej till vidare utskick.

Medlemsförmåner

Våra medlemsförmåner varierar från tid till tid. Det kan vara allt från medlemspriser på utvalda produkter till inbjudningar till event.

Kontakt

Har du frågor, kontakta gärna oss gärna på info@kokpunkten.se eller 021-4485500.

Välj betalningsalternativ

Du kommer att betala 0.00 kr, men behöver ändå välja ett betalningsalternativ nedan för att genomföra köpet.

Förbereder betalning

Tekniskt fel

Kunde inte genomföra bokningen. Försök lite senare.


Presentkort till actionbadet

På Kokpunkten Actionbad kan alla ha roligt! När du besöker vårt badpalats träder du in i en värld fylld av vattenaktiviteter för alla smaker och åldrar. För de som gillar adrenalin finns flera vattenrutschbanor, för den som är hungrig finns restaurang och café. För de allra minsta finns Barnlandet där de kan busa i en säker miljö. Presentkortet gäller även i shoppen i entrén där du finner bland annat badkläder, simglasögon och leksaker!

Köpvillkor

Presentkort säljs endast online. Betalning sker med kort eller Swish. Efter genomfört köp mailas presentkort och kvitto till angiven adress.
Presentkort är giltigt 12 månader från köp och kan användas som betalmedel direkt i entrén eller online. Vi rekommenderar förköp av biljetter för garanterad plats.
Presentkortet kan inte användas för betalning av eller på Voltage Lounge Pool Club. Kan ej bytas mot kontanter eller för att köpa nytt presentkort.