Actionpaket

Tillsammans med samarbetspartners erbjuder vi färdiga paket anpassade för svensexor, möhippor och andra grupper som vill ha en rolig dag tillsammans. Vi planerar hela dagen åt er!

Archery Attack – Paintball möter bågskytte

Archery attack är en aktivitet skapad ur det bästa från paintball och bågskytte. En fördel med Archery attack är att ni slipper allt kladd med färgstänk och fula blåmärken. Ni spänner bågen och skjuter er motståndare som en sann krigare. Robin Hood, Hunger Games, Legolas?! Visa vad ni går för!

Aktivitetskungen bygger en stridsbana med skydd att gömma sig bakom och ni försöker pricka spelarna i motståndarlaget med pilar där de patenterade mjuka spetsarna dämpar träffen. Träffa samtliga motspelare eller skjut ut poängtavlorna för att ta hem segern.

Actionfyllt, intensivt och fantastiskt roligt! Skjut vännerna, chefen, lagkamraterna eller kollegorna med din egna Archery Attack-båge, rulla runt och showa för vännerna och se till att ta hem segern för ditt lag.

Läs mer om Archery Attack hos Aktivitetskungen

Bumper Ball – Tacklas och bjud på en flygtur!

Kärt barn har många namn: Bumperball känns även igen som Bubble ball, Loopy ball, Bumper ball, Bubble soccer eller Zorb football och är ny typ av actionaktivitet som sprider sig som en löpeld över världen.

Pris: 350:-/person

Läs mer om Bumperball hos Aktivitetskungen

Actionbad och relax med VIP rum

I Kokpunktens Green Room glömmer ni allt utanför. En grön oas med mat, dryck, umgänge och avslappning, vägg i vägg med relaxen och mitt i actionbadets hjärta.

Bokning ger 3 timmar privat i rummet, buffé samt entré till actionbad och relax.
Badrock och hälsoshot som serveras i relaxen ingår alltid.

Pris 695:-/person

Läs mer om Green Room

Bokning

Kontakta oss för förslag!
info@kokpunkten.se
021-448 55 13
Bokningstelefonen är öppen måndag till fredag 9-17.