Aktiviteter för barn i alla åldrar

Kokpunkten är det bästa stället för aktiviteter för barn! De små kan på tryggt avstånd från de större attraktionerna plaska runt i actionbadets barnland, åka en lång barnrutsch och utforska spännande leksaker.

Köp biljett!

Bjud familjen på en riktigt rolig upplevelse! Tillsammans upplever ni Kokpunkten actionbad med en mängd attraktioner som passar både yngre och äldre barn. För de yngre finns barnlandet, fulladdat med roliga vattenlekar. De lite äldre barnen leker bäst i actionbadet med upplevelsepool, ett flertal rutschkanor, vattensprut, bubbel, VR aktiviteter och flera liknande äventyr. Så ta med hela familjen på ett äventyr som ger både energi, gemenskap och minnen.

Aktiviteter för barn

Även de små gillar action, fast kanske i lite mindre skala. I vårt barnland finns såväl plaskmöjligheter som en lång barnrutsch för de allra minsta, på tryggt avstånd från det stora actionbadet. Dessutom finns en rad andra attraktioner som kan underhålla en bra stund: vattensprutande svampar och pumptävling till exempel. Precis intill hittar du snabbmatsrestaurangen och en bubbelpool där det är lätt att hålla koll på minstingarna.

Kokpunktens attraktioner

Bara ett steg till. Lutningen är brant. Pulsen stiger. Synen fokuseras och ljuden dämpas. Välkommen till Kokpunkten – Sveriges första actionbad, där badrenalinet flödar lika snabbt som ångan i det gamla ångkraftverket. Här kan du läsa om de attraktioner som fyller våra åtta våningar.

Aktiviteter för barn nära dig

Kokpunkten ligger i Västerås alldeles bredvid den vackra Mälaren. Varför inte göra ett besök på Kokpunktens actionbad en del av en utflykt? Västerås ligger inom bekvämt avstånd från Stockholm, Uppsala och Örebro för er vare sig ni reser med bil, buss eller tåg. Hitta hit.

Boende

Passa på att spendera ett dygn i Västerås! Här finns många bra alternativ för boende oavsett om ni föredrar hotell, camping eller vandrarhem. Smidigaste alternativet för boende är att boka rum på Steam Hotel som ligger vägg i vägg med Kokpunkten. Du behöver inte ens lämna byggnaden för att komma till Kokpunktens entré!

Boka här!