Klassresa till Kokpunkten – tjäna pengar med Kaffekassan!

Behöver du tjäna pengar till klassen eller laget för att åka till oss på Kokpunkten? Vill ni göra resan dit till verklighet utan att kompromissa kvalitet och hållbarhet? Då rekommenderar vi att ni börjar tjäna pengar med Kaffekassan!

Vad är Kaffekassan?

Kaffekassan har en tydlig vision: Att hjälpa alla klasser, lag och föreningar att tjäna pengar och skapa minnen tillsammans. Sedan 2015 har Kaffekassan hjälpt över 50 000 ungdomar att åka på klass- och lagresor, däribland Kokpunkten.

Varför tjäna pengar med Kaffekassan?

Det finns flera fördelar att tjäna pengar med Kaffekassan:

  1. En av marknadens högsta förtjänster: Med Kaffekassan tjänar du och din grupp upp till 67 kr per såld produkt — en av marknadens högsta förtjänster. Det gör Kaffekassan till en lönsam och effektiv insamlingsmetod för att åka till Kokpunkten.
  2. Brett sortiment av produkter: Kaffekassan erbjuder ett brett sortiment av produkter med kaffe, teer och återanvändbara produkter.
  3. Klimatsmarta produkter: Alla produkter från Kaffekassan är framtagna med miljön i åtanke. Det betyder att när du och din grupp tjänar pengar med Kaffekassan gör ni även en tjänst för miljön.

Hur börjar ni tjäna pengar med Kaffekassan?

Att börja tjäna pengar med Kaffekassan för att åka till Kokpunkten är lätt. Surfa in på www.kaffekassan.se, bestäm en säljperiod och beställ hem ett kostnadsfritt säljpaket. I säljpaketet får du och din grupp tillgång till säljbroschyrer samt en applikation så att ni kan sälja digitalt.

När ni har slutfört er försäljning (vilket brukar vara minst 3 veckor) beställer ni hem alla produkter, delar ut till era kunder, tar betalt, betalar fakturan till Kaffekassan och behåller mellanskillnaden – er vinst!

Klicka på knappen nedan för att börja tjäna pengar med Kaffekassan och ta med klassen på resa till Kokpunkten! 

LÄS MER!