Låt oss arrangera nästa klassresa!

Välkommen på klassresa eller lagresa till Västerås!
Äventyrspaketet ger dig, din klass eller ditt lag en unik chans besöka flera av Västerås upplevelser för ett äventyr ni aldrig kommer att glömma.

Välj mellan dagspaket eller övernattningspaket. Vi hjälper till med alla kringarrangemang så som mat och boende vid behov, och erbjuder så klart ett schysst paketpris för hela resan.

Kokpunkten actionbad

Bara ett steg till. Lutningen är brant. Pulsen stiger. Synen fokuseras och ljuden dämpas. Välkommen till Kokpunkten – Sveriges första actionbad, där badrenalinet flödar lika snabbt som ångan i det gamla ångkraftverket. Här kan du läsa om de attraktioner som fyller våra åtta våningar.

Läs mer om våra attraktioner här.

Jumpyard Västerås

Känslan av att ha riktigt kul – boka in den! Oavsett vilka roliga aktiviteter du gillar – att bara studsa runt, klättra och ha kul eller att lära dig ett schysst trick – så får du uppleva det på JumpYard. Utöver alla trampoliner kan du testa vår Surf Pool, Sky Rider, Valo TV, klättra runt på Clip ’N Climb eller kämpa i Ninjabanan. Ta din egen väg, för din egen skull eller tillsammans med dina vänner. Seriously Fun – det är vårt löfte till dig. Boka en kul aktivitet med barnen på JumpYard Trampolinpark i Västerås.

Läs mer om Jumpyard Västerås här!

Boende på Clarion Collection Hotel Etage

Hotellet ligger i hjärtat av Västerås, med butiker, restauranger och sevärdheter runt hörnet. För oss är ledorden service och bekvämlighet. Här bor du i en modern miljö, mitt i stadens puls. Varje dag bjuder vi dessutom på eftermiddagsfika och kvällsmat.

Clarion Collection Hotel Etage

Paket med Kokpunkten, Jumpyard, boende och övernattning

Dagspaket mån-torsDagspaket fre-sönÖvernattninspaket tors-mån
385 kr585 kr1185 kr

I dagspaket ingår:

Entréavgifter

Lunch på Kokpunkten

Hoppstrumpor

I övernattningspaket ingår:

Entré Jumpyard dag 1

Entré Kokpunkten actionbad dag 2

Hotellövernattning inkl. fika, kvällsmat & wifi

Lunch på Kokpunkten

Hoppstrumpor

Bokning

Övernattningspaket

Clarion Collection Hotel Etage, 021-15 12 20, cc.etage@choice.se.

Dagspaket

Kokpunkten, 021-448 55 00, info@kokpunkten.se