Ta med dig familjen och upplev Sveriges största Actionbad!

Kokpunkten är Sveriges största och första Actionbad med olika nivåer av spänning och passar därför hela familjen. Det är en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås.

Här är 6 snabba anledningar varför hela
familjen kommer älska besöket

 

✓ Sveriges största actionbad med över 8 attraktioner

✓ Relaxavdelning med takpool och utsikt över mälaren

✓ Minnesvärda aktiviteter för hela familjen

✓ Säkerhet anpassat efter Svenska simförbundet

✓ Bara 1 timme från Stockholm och Uppsala

✓ Över 20 000 familjer har besökt Kokpunkten 

Köp biljetter

Ett tips är att boka biljetter direkt på vår webbsida, då garanterar vi en plats på Actionbadet. Självklart går det också bra att köpa vid entrén, men då med reservation för att det kan vara fullt.

✓ Barnen kommer ha superkul

✓ 8 badrenalinfyllda attraktioner 

 

Besök Kokpunkten idag

Till biljettsidan

Oroa dig inte för minstingarna

Minstingarna kan plaska runt i vårt vattenland och möta den spännande vattenvirveln, rutschkanan och mycket mer. Om barnen klarar av att leka en stund på egen hand kan du krypa ner i en av våra varma bubbelpooler – och ändå behålla god uppsikt över hela vattenlandet. Precis bredvid har du även snabbmatsrestaurangen The Lagoon, ta en paus och drick en kopp kaffe medan barnen leker.

✓ Vattenlandet är alltid övervakat 

✓ Andra familjer på plats

✓ Minstingarna kan leka med varandra

Badrenalin för de simkunniga

Simkunniga kan hoppa ner i vår större bassäng där vi bjuder på en fantastisk ljusshow och spännande vattenfall och annat skoj. Längre in i badet hittar ni bland annat Aqua Cinema som är vår bio-pool där väggarna är klädda i en bioduk där ni kan se olika spännande kortfilmer – samtidigt som ni badar. Om ni är sugna på mer spänning ska ni absolut testa några av våra rutschar. Vi rekommenderar den roliga Inside Out där ni kan samåka ner på en gummiring tillsammans med era barn – eller om ni hellre vi åka på varsin och få mer snurr på resan ner. Ni bestämmer!

För de ännu lite större har vi fartfyllda rutschkanor som garanterat kommer ge er pirr i magen. Tävla med dina barn i Double Racer och se vem som kommer först ner.

✓ Ett badrenalin hela familjen kommer minnas

✓ Utmana varandra i tävlingar

✓ Perfekta aktiviteter som bidrar med glädje

Säkerheten - vår prioritet.

Våra attraktioner håller högsta säkerhetsklassning, och på badet finns våra actionguider som utbildats och kontinuerligt övar i första hjälpen, hjärt- och lungräddning, sårvård och livräddning. För er säkerhet har vi dessutom hjälp av flera övervakningskameror i hela badet.

Vi ber våra badgäster att tänka på följande:

  • Följ alltid reglerna för badet och attraktionerna – håll händerna innanför kanterna när du åker, sitt eller ligg enligt anvisning
  • Hoppa aldrig från någon av avsatserna ner i bassängerna – det kan vara förenat med livsfara
  • Ta hänsyn till andra och säg omedelbart till personalen om någon gjort sig illa
  • Tänk på att du som vuxen är ansvarig för medföljande barns säkerhet

Upplev Sveriges första och säkraste Actionbad.

Köp biljetter idag

✓  Vi sparar inte dina kortuppgifter!  

  Onlinebokning = garanterad plats!

Recensioner från tidigare familjebesökare

 

✭✭✭✭✭
”Helt fantastiskt, man får verkligen valuta för pengarna, mycket bra för både vuxen och barn.”

 

✭✭✭✭✭
”Underbart roligt för hela familjen:-) Även för den som inte kan simma.”

 

✭✭✭✭✭
”Denna action bad är verkligen något. Vi tillbringade bara 7 (!) Timmar här och jag var tvungen att dra barnen ut ? Väl värt ett besök!”

 

✭✭✭✭✭
”Helt klart värt ett besök, även om det ligger 1 timme från Stockholm! Barnen var supernöjda och älskade att åka alla rutschkanor! Lugnt med folk så hade i princip badhuset för oss själva de första två timmarna. Perfekt med chippet i armbandet också så man slipper släpa på plånbok/kontanter/hänglås. Kommer snart tillbaka för ett andra besök!”

Läs över 800 recensioner här >