Sommar på actionbadet!

På Kokpunkten kan du låta badrenalinet flöda eller slappna av i relaxen. Välj själv vad du behöver.

Upplev Sveriges första actionbad!

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här kallar vi badrenalin. Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås.

VR-snorkling

Testa virtual reality snorkling på Kokpunkten den 1-11 augusti! En helt vanlig pool förvandlas till ett levande och spännande hav med allt magiskt som går att uppleva.

En helt ny värld som tidigare endast var tillgänglig för avancerade dykare på avlägsna platser i världen. Det erbjuds en upplevelse i vatten som tar besökaren med på en animerad resa genom korallrev, skeppsbrott och undervattensgrottor på exotiska platser. I vatten blir den virtuella verklighetsupplevelsen kraftigare än någonsin tidigare. Med en noll-gravitation känsla.

En snorkeltur är ca 4,5 minuter lång och sker i upplevelsepoolen i ungefär 1,3 meter djupt vatten. Ingen åldersgräns men en rekommenderad längd på 150 cm.
Kostnad 20 kr.

Tider för VR-snorklingen
10.30-13.30 & 14.30-17.30

Se inslag från världspremiären av VR-snorklig på Kokpunkten!

Tips på sommaraktiviteter i Västerås

Entrépriser sommarPris
Actionbad 12 år+210 kr
Actionbad Junior (4-11 år)150 kr
Actionbad Kid (0-3 år)Gratis
Relax (18 år)295 kr
Actionbad & relax (18 år)395 kr
Köp biljetter