SM i Vattenrutschbana

ANMÄLAN FÖR 2023 HAR EJ ÖPPNAT.

On your mark. Get set. Slide.
Vad är din maxfart i vatten? Hur kan man vässa slajdet? Och är du snabbast i Sverige?
Ta reda på detta under Svenska mästerskapen i vattenrutschbana.

Vem som helst kan ställa upp!

Inga förkunskaper krävs för att ställa upp, du tävlar antingen i Juniorklass (10–15 år) eller Elitklass (16 år+) och den enda utrustning som krävs är badkläder. Så vad väntar du på?
Det finns 100 platser till varje kval – först till kvarn gäller. Anmälningsavgiften är 200 kr för elit och 100 kr för junior, då ingår inträde till kvalanläggningen och en specialdesignad SM-badmössa. 

Du väljer att anmäla dig till ett av kvalen. Du kan sedan ta dig vidare till finalen som äger rum på Kokpunkten.

Kvalen pågår kl. 12.00-15.30 (junior kl. 12-13.30 & elit kl. 14-15.30).
Valfritt antal åk och bästa tid räknas.
Från varje anläggning går de 12 bästa tiderna i varje klass vidare till den stora finalen på Kokpunkten Actionbad i Västerås.

Tävlingsregler hittar du här:
https://www.smvattenrutschbana.se/tavlingsregler

SM final

Från varje kval har 50 personer tagit sig till finalen. Utöver dessa bjuder vi in tidigare vinnare att försvara sin titel.

Som finaldeltagare har du fri entré till actionbadet (uppge namn i kassan när du kommer)

Förutom ära, skryträttigheter och pokaler har vi riktigt fina priser!

Finalbana

Finalen hålls i Sveriges enda parallellbana på Kokpunkten. Perfekt för utslagsheat och med tidtagning, startsignaler och röda och gröna lampor som visar vem som leder racet i realtid.

Namn: Double Racer
Längd: 77 meter
Fallhöjd: 14 meter
Rekordtid: 10,54 sekunder
Material: Stål
Arkitekt: Wiegand Maelzer
Tillverkningsland: Tyskland

Anmälan ej öppen.

1. Vilket kval vill du anmäla dig till?

Hittade inga biljetter

{{ couponError.message }}

{{ valuecardError.message }}

{{ valuecardError.message2 }}

2. Ange dina uppgifter

Villkor för biljettköp

Gäller vid köp av biljett på kokpunkten.se

Villkor för biljettköp 

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Avbokning med full återbetalning måste ske senast 24h innan öppning för den aktuella dagen. Kontakta info@kokpunkten.se med ditt bokningsnummer för att avboka.

För ombokning av din biljett, kontakta info@kokpunkten.se med ditt bokningsnummer. Ombokningar återlöses och återbetalas ej.

Genom att acceptera dessa villkor åtar sig kunden att inte köpa fler biljetter till evenemanget än det tillåtna antalet och att inte sälja vidare biljett till högre pris än det som i samband med bokning eller köp angetts vara biljettens ordinarie pris.

Köp som sker i strid mot uppställda villkor 
Kokpunkten actionbad förbehåller sig rätten att makulera bokningar eller köp som görs av kunden, och att med omedelbar verkan stänga av kunden, om kunden inte lämnar korrekta uppgifter om sig själv eller i övrigt bryter mot eller försöker kringgå de villkor som gäller för biljettköpet.

Medlemskap i förmånsprogram

Villkor för medlemskap i Kokpunkten och informationshantering

Kokpunkten är ett förmåns- och lojalitetsprogram för registrerade medlemmar. Om medlemskapet missbrukas förbehåller sig Kokpunkten rätten att avsluta medlemskapet. Kokpunkten förbehåller sig också rätten att när som helst ändra villkoren för förmånsprogrammet. De senaste villkoren finns alltid tillgängliga på kokpunkten.se. För att bli medlem i kundklubben måste du ha fyllt 16 år.

Kokpunkten behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Som medlem i Kokpunkten godkänner du att dina personuppgifter sparas. För marknadsföring av programmets aktiviteter och erbjudanden ger du som kundmedlem Kokpunkten rätt att lagra och analysera information från din ansökan. Uppgifterna kommer inte att lämnas eller säljas till tredje part. Kokpunkten kan dock lämna uppgifterna till tredje part i syfte att denne ska lagra och underhålla uppgifterna. Kokpunkten ska i sådana fall teckna särskilda avtal med tredje part angående otillåten vidarespridning av uppgifterna. Syftet med Kokpunktens behandling av personuppgifter är att administrera förmånsprogrammet Kokpunkten samt kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden. Det är varje medlems eget ansvar att se till att förmånsprogrammet har korrekt adress- och personuppgifter, för att säkerställa att förmåner kommer fram. Du har rätt att utan kostnad en gång per kalenderår begära att få information om vilka av dina personuppgifter som behandlas av Kokpunkten samt när som helst begära rättning av felaktiga uppgifter.

Medlemskap i Kokpunkten BIG

Dessa villkor gäller medlemmar i Kokpunkten BIG, ett medlemsprogram utfärdat av Actionbadet AB (org.nr. 559192-0722) nedan kallat Kokpunkten.

För att bli medlem i Kokpunkten BIG måste du ha fyllt 16 år och godkänt medlemsvillkoren för Kokpunkten BIG. Du godkänner dessa medlemsvillkor genom att samtycka till medlemskap. För att kunna administrera ditt medlemskap behöver vi din e-postadress, mobilnummer och adress. Genom att du godkänner dessa villkor intygar du att de uppgifter som du lämnar om dig själv är riktiga.

Informationshantering

Kokpunkten behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. Som medlem i Kokpunkten BIG godkänner du att dina personuppgifter sparas. För marknadsföring av programmets aktiviteter och erbjudanden ger du som kundmedlem Kokpunkten rätt att lagra och analysera information från dina besök. Uppgifterna kommer inte att lämnas eller säljas till tredje part. Kokpunkten kan dock lämna uppgifterna till tredje part i syfte att denne ska lagra och underhålla uppgifterna. Kokpunkten ska i sådana fall teckna särskilda avtal med tredje part angående otillåten vidarespridning av uppgifterna. Syftet med Kokpunktens behandling av personuppgifter är att administrera förmånsprogrammet Kokpunkten BIG samt kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden. Det är varje medlems eget ansvar att se till att förmånsprogrammet har korrekt adress- och personuppgifter, för att säkerställa att förmåner kommer fram. Du har rätt att utan kostnad en gång per kalenderår begära att få information om vilka av dina personuppgifter som behandlas av Kokpunkten samt när som helst begära rättning av felaktiga uppgifter.

Medlemskapets giltighet och upphörande

Ditt medlemskap är kostnadsfritt och gäller tillsvidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta info@kokpunkten.se. Kokpunkten förbehåller sig rätten att när som helst säga upp ett medlemskap om det finns misstanke om att medlemskapet missbrukas. Vid avslutande av medlemskap förfaller eventuella innestående bonus och förmåner.

Medlemskommunikation

Som medlem samtycker du till att ta emot inspiration och information om tjänster, erbjudanden och bonus via e-post, sms, postala utskick samt på kokpunkten.se och andra plattformar. Om du inte vill få kommunikation från Kokpunkten kan du när som helst tacka nej till vidare utskick.

Medlemsförmåner

Våra medlemsförmåner varierar från tid till tid. Det kan vara allt från medlemspriser på utvalda produkter till inbjudningar till event.

Kontakt

Har du frågor, kontakta gärna oss gärna på info@kokpunkten.se eller 021-4485500.

Välj betalningsalternativ

Förbereder betalning

Tekniskt fel

Kan inte genomföra bokningen. Försök lite senare.


Tekniskt fel

Kunde inte hämta biljetter. Försök lite senare.

Hämtar tillgängliga biljetter

Vid anmälan till SM blir du medlem i Kokpunkten BIG. Medlemskap krävs för att erhålla bekräftelsemail samt löpande information om SM. Efter SM kan du själv välja att avregistrera dig som medlem. Medlemsskapet är gratis och ger fördelar vid besök på Kokpunkten actionbad.