Påsklov på Kokpunkten

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här kallar vi badrenalin. Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås.

Säkra din plats - köp biljetter!

OBS! påsklov är en populär tid att besöka oss. Vi rekommenderar förköp av biljetter för garanterad plats.

Påsklov med VR

Kokpunktens nya VR-ride är badrenalin på en helt ny nivå. Sätt på VR-headsetet och släng ut dig i vattenrutschbanan. Ditt sinne reser genom bisarra världar samtidigt som din kropp forsar fram i vattnet. Det här är en upplevelse du aldrig varit i närheten av. Utmana verkligheten och testa VR-ride på Kokpunkten.

Läs mer om VR här

Våra attraktioner

Bara ett steg till. Lutningen är brant. Pulsen stiger. Synen fokuseras och ljuden dämpas. Välkommen till Kokpunkten – Sveriges första actionbad, där badrenalinet flödar lika snabbt som ångan i det gamla ångkraftverket. Här kan du läsa om de attraktioner som fyller våra åtta våningar.

Läs mer om våra attraktioner här.

Aktiviteter för barn

Även de små gillar action, fast kanske i lite mindre skala. I vårt barnland finns såväl plaskmöjligheter som en lång barnrutsch för de allra minsta, på tryggt avstånd från det stora actionbadet. Dessutom finns en rad andra attraktioner som kan underhålla en bra stund: vattensprutande svampar och pumptävling till exempel. Precis intill hittar du snabbmatsrestaurangen och en bubbelpool där det är lätt att hålla koll på minstingarna. Perfekt för ett aktivt påsklov.

Lyxigt påsklov med bad och hotell

Passa på att spendera natten i Västerås! Här sover du gott i en skön säng på något av stadens hotell. Västerås erbjuder hotell för alla smaker och plånböcker med gångavstånd till dem mesta.De flesta hotell säljer badpaket, vilket gör att du kan boka boende och entré till badet direkt genom hotellet.

Läs mer om boendepaket här.

Entrépriser påsklov (9-18/4)
Elit actionbad (12 år och uppåt)245 kr
Actionbad junior (4-11 år)175 kr
Actionbad kid (0-3 år)Gratis
Relax (18 år)345 kr
Actionbad & relax (18 år)445 kr

Recensioner från tidigare besökare

 

✭✭✭✭✭
”Helt fantastiskt, man får verkligen valuta för pengarna, mycket bra för både vuxen och barn.”

 

✭✭✭✭✭
”Underbart roligt för hela familjen:-) Även för den som inte kan simma.”

 

✭✭✭✭✭
”Denna action bad är verkligen något. Vi tillbringade bara 7 (!) Timmar här och jag var tvungen att dra barnen ut ? Väl värt ett besök!”

 

✭✭✭✭✭
”Helt klart värt ett besök, även om det ligger 1 timme från Stockholm! Barnen var supernöjda och älskade att åka alla rutschkanor! Lugnt med folk så hade i princip badhuset för oss själva de första två timmarna. Perfekt med chippet i armbandet också så man slipper släpa på plånbok/kontanter/hänglås. Kommer snart tillbaka för ett andra besök!”

Läs över 800 recensioner här >