Jullov på Sveriges första actionbad

Åk på minisemester i mellandagarna! På Kokpunkten kan du låta badrenalinet flöda eller slappna av i relaxen. Välj själv vad du behöver inför det nya året.

Upplev Sveriges första actionbad!
Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här kallar vi badrenalin. Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås.

Vi rekommenderar dig att förköpa biljetter för garanterad plats då vi har många gäster under jullovet.

Köp biljetter!

VR-snorkling

VR-snorkling är en ny permanent attraktion på Kokpunkten! En helt vanlig pool förvandlas till ett levande och spännande hav med allt magiskt som går att uppleva.

En helt ny värld som tidigare endast var tillgänglig för avancerade dykare på avlägsna platser i världen. Det erbjuds en upplevelse i vatten som tar besökaren med på en animerad resa genom korallrev, skeppsbrott och undervattensgrottor på exotiska platser. I vatten blir den virtuella verklighetsupplevelsen kraftigare än någonsin tidigare. Med en noll-gravitation känsla.

En snorkeltur är ca 4,5 minuter lång och sker i upplevelsepoolen i ungefär 1,3 meter djupt vatten. Ingen åldersgräns men en rekommenderad längd på 150 cm.
Kostnad 40 kr.

Tider för VR-snorklingen under jullovet:
Kl. 11-14 & 15-18

Se inslag från världspremiären av VR-snorklig på Kokpunkten!

Fun 'n Games

Ta chansen att utmana en actionguide på The Wall eller köra byxan av kompisen i Double Racer. Varje dag under lovet arrangerar våra actionguider tävlingar och lekar. 

Kokpunktens actionguider finns här för dig. Framförallt jobbar de för en trygg och säker badupplevelse, men också för att du ska ha så kul som möjligt under besöket. Så passa gärna på att fråga guiderna om deras bästa tips under besöket. Kanske får du reda på hur man lättast vinner i Double Racer, eller hur många personer man kan vara på en ring i InsideOut

Säkra din plats - köp biljetter!

Entrépriser jullov (19/12-10/1)
Elit actionbad (12 år och uppåt)210 kr
Elit actionbad och relax (18 år)395 kr
Relax (18 år)295 kr
Junior (4-11 år)150 kr
Barn (0-3 år)Gratis

Recensioner från tidigare besökare

 

✭✭✭✭✭
”Helt fantastiskt, man får verkligen valuta för pengarna, mycket bra för både vuxen och barn.”

 

✭✭✭✭✭
”Underbart roligt för hela familjen:-) Även för den som inte kan simma.”

 

✭✭✭✭✭
”Denna action bad är verkligen något. Vi tillbringade bara 7 (!) Timmar här och jag var tvungen att dra barnen ut ? Väl värt ett besök!”

 

✭✭✭✭✭
”Helt klart värt ett besök, även om det ligger 1 timme från Stockholm! Barnen var supernöjda och älskade att åka alla rutschkanor! Lugnt med folk så hade i princip badhuset för oss själva de första två timmarna. Perfekt med chippet i armbandet också så man slipper släpa på plånbok/kontanter/hänglås. Kommer snart tillbaka för ett andra besök!”

Läs över 800 recensioner här >