Höstlov på Kokpunkten!

Under höstlovet på Kokpunkten förvandlas badhuset till ett stort spökhus! Se spännande filmer och specialgjort ljud och ljus bara för Halloween. Har du (o)tur så träffar du på ett spöke mitt i Black River. Våra två slide-tider är sen det ultimata testet för din skräckbadometer. Testa pass 1 om du är lite mer lättskrämd och satsa på pass 2 om du vågar testa allt!

VR-RIDE

Åk in i en annan verklighet!

Testa Kokpunktens VR-ride på höstlovet. Badrenalin på en helt ny nivå! Sätt på VR-headsetet och släng ut dig i vattenrutschbanan. Ditt sinne reser genom bisarra världar samtidigt som din kropp forsar fram i vattnet. Det här är en upplevelse du aldrig varit i närheten av. Utmana verkligheten och testa VR-ride på Kokpunkten! Läs mer om VR-RIDE här.

Fun 'n Games

Ta chansen att utmana en actionguide på The Wall, se hur långt du kommer på slackline, eller köra byxan av kompisen i Double Racer. Varje dag under lovet arrangerar våra actionguider tävlingar och lekar. 

Kokpunktens actionguider finns här för dig. Framförallt jobbar de för en trygg och säker badupplevelse, men också för att du ska ha så kul som möjligt under besöket. Så passa gärna på att fråga guiderna om deras bästa tips under besöket. Kanske får du reda på hur man lättast vinner i Double Racer, eller hur många personer man kan vara på en ring i InsideOut

Entrépriser höstlov 2022
Actionbad (12 år och uppåt)245 kr
Actionbad Junior (4-11 år)175 kr
Actionbad Kid (0-3 år)Gratis

Under Halloween och höstlovet är Kokpunkten extra populärt så köp din biljett nu för att få en säker plats!

Öppettider

Pass 1

08.30 Entrén öppnar
09.00 Actionbadet öppnar
13.30 Actionbadet stänger
14.00 Entrén stänger

Pass 2

14.30 Entrén öppnar
15.00 Actionbadet öppnar
19.30 Actionbadet stänger
20.00 Entrén stänger