Kokpunktens Relax

Slappna av och få ny energi. Pulsen sjunker redan på andra sidan dörren. Ta en kopp te, en öl i baren, eller lägg dig i poolen. När du ser utsikten förstår du vad vi menar med relax.

Kokpunktens relaxavdelning är en oas i en annars fartfylld anläggning. Här slappnar du av i en varm källa med spektakulär utsikt över Mälaren. Värm dig i någon av våra tre bastukoncept, sjunk ner i det stärkande aromabadet eller njut av våra andra upplevelser. I relaxbaren köper du öl och vin, och lättare tilltugg av säsongens smaker.
Meny hittar du här: Meny Kokpunkten relax

En klassisk finsk bastu med hög temperatur och låg luftfuktighet. Ger positiva effekter på hälsan samtidigt som blodcirkulationen ökar. Perfekt för återhämtning efter träning.

En blandning av värme, fukt och arom som stärker immunförsvaret, är bra för luftvägarna och ökar cirkulationen. En något mildare temperatur än finska bastun som gör att du kan njuta längre.

Sanarium

I vårt sanarium kopplar du av i en behaglig temperatur och med härligt rensande arom. Goda hälsoeffekter som renar båda kropp och sinne och verkligen får dig att slappna av.

Sänk ner din kropp i aromabadet och njut av oljornas ljuvliga doft. Värmen i kombination med verksamma produkter mjukar upp och stärker dina muskler och leder.

Den varma källan är 34 grader vilket är en perfekt temperatur för behaglig avkoppling. Din kropp sänks ner i det sammetsmjuka vattnet som låter dina leder avlastas och din hud vårdas.

Motionera på ett tryggt sätt med hjälp av jetstreams. De strömmar varmt och behagligt vatten och du simmar mot strömmen i din egen takt. Som med all simning ger det en bra motion med lite tryck på leder och muskler.

Övriga upplevelser

Utomhuspool
34 grader året runt med en härlig utsikt över Mälaren.

Skyfall
Det snabbaste sättet att svalka sig efter ett bastubad. Dra i snöret till hinken och iskallt vatten (8 grader) strömmar ner.

Istappen
Rubba dig med is över hela kroppen (-18 grader), förutom ansiktet. Kylan är energigivande och iskristallerna är renande genom att de försiktigt peelar huden.

Isregn
Ett svalkande isregn (8 grader) är bra som avslutning efter ett varmt bastubad.

Tropiskt regn
Bra uppvärmning inför bastubad. 38 grader varmt vatten som kombineras med härliga aromer.

Information

I entrépriset ingår alltid relaxrock, sitthandduk till bastu, en fräsch energishot (serveras från den tid serveringen öppnar). Åldersgräns: 18 år (kom ihåg att ta med legitimation). Badrenalinnivå: -10/10.

Dags för konferens, produktlansering eller personalfest? Läs mer här.

Bokningsförfrågan för grupper skickar du till info@kokpunkten.se

Är relaxen för stor för gruppen rekommenderar vi Green Room

Information om när relaxen är bokad hittar du här.