Seniorkort. Total avkoppling för 225 kr i månaden!

Med Kokpunktens relaxkort får du som senior tillgång till relaxen måndag-fredag ett helt år. Relaxkortet är för dig som fyllt 55 år och vill njuta av vardagen. Du skaffar kortet direkt i Kokpunktens entré och betalar 225 kr per månad i 12 månader. Därefter bestämmer du själv om du vill fortsätta njuta. Vi hoppas att du vill det.

Kokpunktens relaxavdelning är en oas i en annars fartfylld anläggning. Här slappnar du av i en varm källa med spektakulär utsikt över Mälaren. Värm dig i någon av våra tre bastukoncept, sjunk ner i det stärkande aromabadet eller njut av våra andra upplevelser. I relaxbaren köper du öl och vin, och lättare tilltugg av säsongens smaker.
Meny hittar du här: Kokpunkten relax

Ord. pris relaxentré345 kr per besök
Seniorkort relax225 kr per månad
Relaxkort köper du i Kokpunktens entré!

Finsk bastu

En klassisk finsk bastu med hög temperatur och låg luftfuktighet. Ger positiva effekter på hälsan samtidigt som blodcirkulationen ökar. Perfekt för återhämtning efter träning.

Ångbastu

En blandning av värme, fukt och arom som stärker immunförsvaret, är bra för luftvägarna och ökar cirkulationen. En något mildare temperatur än finska bastun som gör att du kan njuta längre.

Sanarium

I vårt sanarium kopplar du av i en behaglig temperatur och med härligt rensande arom. Goda hälsoeffekter som renar båda kropp och sinne och verkligen får dig att slappna av.

Aromabad

Sänk ner din kropp i aromabadet och njut av oljornas ljuvliga doft. Värmen i kombination med verksamma produkter mjukar upp och stärker dina muskler och leder.

Varm källa

Den varma källan är 34 grader vilket är en perfekt temperatur för behaglig avkoppling. Din kropp sänks ner i det sammetsmjuka vattnet som låter dina leder avlastas och din hud vårdas.

Jetstream

Motionera på ett tryggt sätt med hjälp av jetstreams. De strömmar varmt och behagligt vatten och du simmar mot strömmen i din egen takt. Som med all simning ger det en bra motion med lite tryck på leder och muskler.

Övriga upplevelser i relaxen

Kan du läsa om här.

Villkor relaxkortet:

  • Gäller dig som är 55+ år.
  • Bindningstid 12 månader, därefter fortsätter abonnemanget löpande med 1 månads förlängning.
  • Månadsavgiften dras direkt från ditt betalkort varje månad, men det går också att betala hela året på en gång (2700 kr).
  • Medlemskapet är personligt och gäller mot uppvisande av legitimation.
  • Relaxkortet gäller för entré i Kokpunktens relax alla vardagar från öppning till kl. 17.
  • Ibland kan relaxen vara abonnerad, tänk på att alltid kolla aktuella öppetider här: http://kokpunkten.se/infor-besoket/avvikande-oppettider/
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
  • Relaxkortet säljs i begränsat antal.
Relaxkort köper du i Kokpunktens entré!