Påskkul på Kokpunkten

Sveriges första actionbad, Kokpunkten, bygger en stor del av upplevelsen på digital teknik. Den digitala tekniken är föränderlig och kan därför ge känslan av en ny miljö utan att hårdvaran förändras. Lagom till påsklovet är det dags för Kokpunkten att presentera sitt tredje tema. 

Påsklov
Under påsklovet (3-12 april) ändrar Kokpunkten sina öppettider för att passa lediga gäster bättre. Detta då vi sett att besökare gärna kommer tidigare på dagen under lov än en vanlig vardag. Öppettider under påsken är 10-20.

Nytt tema – FÄRG!
Kokpunkten är något unikt, en upplevelse som stimulerar alla sinnen. Med hjälp av digital teknik skapas olika miljöer genom föränderligt ljud, ljus och video. Nu är det dags för ny ljussättning som skiljer sig totalt från tidigare tema. Till nästa tema har Kokpunktens ljuskreatörer fått uppdraget ”att göra allt så häftigt som möjligt” för att förstärka känslan av det häftigaste badet. Nytt tema är FÄRG och startar lagom till Påsklovet, 2 april.

Nytt i relaxen
Sedan årsskiftet har Kokpunktens relaxavdelning utvecklats och förbättrats. Dels genom en egen entréavgift, men också genom ökad bemanning i servering och en nyttigare meny. Nu är det dags för nästa steg i utvecklingen av relaxavdelningen vilket innebär en satsning på event. Denna vecka hålls den första tjejkvällen där endast tjejer bjuds in till en kväll i hälsan och välmåendes tecken. Under våren kommer flera roliga aktiviteter och event att ske i relaxen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christoffer Tilstam, kommunikationsansvarig Kokpunkten, 076-671 35 02

Pressmeddelande som PDF:
Påsk på Kokpunkten