Kom och jobba med oss!

Kokpunkten bygger på ett nytt koncept, vi vill vara lite smågalna och vågar tänka nytt i allt vi gör. Stämmer detta in på dig och din personlighet så kan du vara den vi söker.

Arbetsledare sökes

Grym Arbetsledare sökes till Kokpunkten Actionbad

En av våra arbetsledare går vidare i karriären och vi söker hans ersättare, i första hand i baddelen. Du blir en av 6 arbetsledare, alla grymma ledare som gillar att ta ansvar.

Ni leder den dagliga verksamheten. Ni tar emot sjukskrivningar, roddar schemat, fixar ersättare, pratar med missnöjda gäster, uppmuntrar personalen, fixar så allt funkar mm mm. Förutom att följa rutinerna, som finns, ser du också ”allt det andra” som också behöver göras – du tar alltså egna initiativ, för du vet att nöjda gäster betalar din lön. Eget ansvarsområde kan finnas, tex städ, bokningssystem, butik, badsäkerhet, badhygien.

Du skall vara lösningsorienterad, tycka om att ta ansvar och driva saker i mål – göra färdigt helt enkelt. Du är mogen, sprider positiv energi och är glad. Du vågar prata med alla gäster och personalen mår bra tack vare dig. Du blir ledningens förlängda arm till gästerna och personalen som jobbar idag.

Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet av något slag, men dina personliga egenskaper är viktigast. Krav på simkunnighet, meriterande om du är badmästare, aufguss, HLR-instruktör, livräddare eller liknande relevant kompetens.

Anställningsform- heltid, tillsvidare, varannan helg och dag/kvällsjobb enligt schema, kollektivavtal finns och följs

Ansök till jobb@kokpunkten.se snarast, intervjuer påbörjas omgående

Bad/reception & restaurang

Vi söker dig som är…

Självgående, actionorienterad, tävlingsinriktad, noggrann, nyfiken och har ett högt säkerhetstänk. Du tycker om att vinna, synas, sprida positiv energi, dela med dig av dina erfarenheter och omfamnar nya kunskaper. Givetvis har du ett gediget intresse för service, människor och utmaningar. Antagligen det perfekta jobbet för sig som studerar!

• Har yrkesvana

• Är fyllda 19 år

• Erfarenhet av att jobba med människor

• Städ och hygien ingår i jobbet

• Du ska våga leka, busa, tävla med och skrämma våra gäster

• Förmågan att se det gäster inte frågar efter för att kunna ge det lilla extra under besöket

• Meriterande om du är utbildad i HLR, DHLR, vattenlivräddning och sårvård

• Kommunicera obehindrat i tal och skift på svenska, ytterligare språk är meriterande

Ansök idag!

Ansökan skickas via mail till jobb@kokpunkten.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst ansökan avser.

Vid frågor om restaurangtjänster kontakta Pär Sandström, F&B, 021-448 55 05.

Vid frågor om övriga tjänster kontakta Johan Björkman, verksamhetschef, 021-448 55 00.