Jobba hos oss

Lediga tjänster

Nu behöver vi din hjälp!

Receptionsansvarig Arbetsledare och säljare

Safety first- adrenaline second! Är du actionorienterad och vågar tänka nytt i det du gör? Som Receptionsansvarig Arbetsledare skapar du tillsammans med dina kolleger den bästa upplevelsen för våra gäster.

Ditt ansvar
I rollen som Receptionsansvarig Arbetsledare Sälj ingår vanligen förekommande arbetsuppgifter i en reception samt kontakten med våra årskundsgäster samt våra gäster i kundroyaltyprogrammet Big. Du kommer att ta hand om bokningar från våra gäster, offertförfrågningar, säljmöten ute hos kunder tillsammans med Kommunikationsansvarig, samt även kunna hantera systemet Actor. Du kommer också tillsammans med den andra Receptionsansvarig Arbetsledare Butik coacha medarbetarna till att bli det bästa de kan i receptionen för bästa upplevelsen för våra gäster. Du kommer tillsammans med de andra fem Arbetsledaren på Kokpunkten ansvara för att ta emot sjukanmälningar från medarbetare samt ersätta pass vid frånvaro. I rollen som arbetsledare ser du till helheten och det som är bäst för alla avdelningar. Omfördelar personal mellan avdelningar vid behov. Kväll och helg ingår i tjänsten.

Dina kvalifikationer
Du har erfarenhet från en ledande roll inom besöksnäringen eller liknande där det förekommer långa öppettider och säsongsvariationer. Du skall ha en hög grad av servicekänsla samt vara ett föredöme inom värdskap. Du har jobbat med sälj och tänker sälj i allt du gör. Det är meriterande om du har kunskap i systemet Actor.

Din personlighet
Varumärket vi bygger skall vara dynamiskt, fullt av spänning, nytänkande och liv. Detta kommer att genomsyra allt vi gör från personligheter hos personalen, inredning, menyer och inte minst i marknadsföringen. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i denna beskrivning.

Vi erbjuder dig att vara delaktig i ett grymt bra lag. Tillsammans ger vi våra besökare får en oförglömlig upplevelse. Vill du vara med på denna häftiga resa?

Kokpunkten är en besöksdestination som idag består av ett Actionbad med 168 000 besök under 2016. Den 1 augusti kommer Steam hotel med ca 220 rum öppnas. Snart därefter är planen att öppna ett Science Center och Energy Arena. Vi skapar en modern destination med senaste teknologin och uppskattar att ca 500 000 besökare kommer att vistas på Destination Kokpunkten under ett år, när allt är färdigutvecklat. Peab Bad Ab, som driver Actionbadet, är ett helägt dotterbolag inom Peabkoncernen.

Välkommen med din ansökan senast 20 mars via jobb@kokpunkten.se. Märk din ansökan med Receptionsansvarig.
Frågor om tjänsten besvaras gärna av Sirpa Lindvall, Operativ Chef 021-448 55 04.

Varaktighet – Heltid med 6 månaders provanställning, månadslön, helger och kvällar ingår i tjänsten.

Du som vill jobba extra

Just nu söker vi dig som kan jobba extra alla dagar i veckan som Actionguide, receptionist, köks-  och cafépersonal. Du behöver kunna jobba under kommande sportlov, påsklov och större delen av sommaren 2017. Vi ser att du som söker dessa tjänster är fyllda 20 år. Märk ämnesraden i ansökan till vilken tjänst du främst är intresserad av.

Arbetstiden varierar mellan kl. 06 och 23. I alla tjänster ingår städning som en arbetsuppgift.

Kokpunkten bygger på ett nytt koncept, vi vill vara lite smågalna och vågar tänka nytt i allt vi gör.
Stämmer detta in på dig och din personlighet så kan du vara den vi söker.

Actionorienterad, dynamisk – tycker om omväxling, livlig, nyfiken, lösningsorienterad, tävlingsorienterad – tycker om att vinna, vågar testa nytt, nytänkande, vågar synas, vågar sticka ut. Vi har kul tillsammans med våra gäster!

Maila till jobb@kokpunkten.se så behåller vi din ansökan i tre månader.