Nyheter på Kokpunkten actionbad

Nya attraktioner i barnlandet, ombyggd entré och genomgångar till The Steam Hotel är några av nyheterna som Kokpunkten actionbad presenterar i år.

Under jubileumsåret 2017 händer det mycket på Destination Kokpunkten. Steam hotel öppnar vilket ses som första steget då Kokpunkten går från en turistattraktion till en besöksdestination med gemensamt mål att leverera högkvalitativa upplevelser till både företag och privatpersoner. Under årets stängningsvecka har integreringar gjorts mellan Kokpunkten actionbad och Steam Hotel. Badets entré har fått en genomgång till hotellets entré och i relaxen på plan 6 öppnar en genomgång till hotellets spa. Detta är ett naturligt steg att ta för att förstärka gästens upplevelse av en destination som erbjuder upplevelser, mat och övernattning.

Under stängningsveckan har också actionbadets barnområde uppdaterats med flera nya attraktioner för att göra upplevelsen större även för de mindre besökarna. Bland annat finns nya tävlingsmoment, balansgång och roliga vattensprut.

Utöver dessa förändringar har vanligt underhållsarbete genomförts med bland annat rengöring av vattentankar och pooler. Idag måndag 26 juni slår vi upp dörrarna igen redo för händelserik sommar. Kokpunkten actionbad håller öppet kl. 10-20 alla dagar hela sommaren.

 För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Björkman, verksamhetschef Kokpunkten, 072-533 30 68, johan.bjorkman@peab.se

Pressmeddelande som PDF