Mat & Dryck

Fyll på bränsle

När badrenalinet pumpat i kroppen en stund är det dags att fylla på bränsle. På Kokpunkten finns tre serveringar, både varm mat och fika med en fantastisk utsikt mot Mälaren.

Café Kokpunkten

Caféet i Kokpunktens entré är öppet för alla. Så varför inte komma förbi och avnjuta en härligt god fika i direkt anslutning till Mälaren? Vi erbjuder bland annat nybakade bullar och ett stort utbud av dryck, slush och frozen yoghurt.

Öppettider:
Samma öppettider som actionbadet

The Lagoon

På plan tre mitt i badet finns Kokpunktens snabbmatsrestaurang. Här serverar vi snabbmat med en egen tvist för alla åldrar.
Meny The Lagoon

Öppettider:
Måndag-fredag: 11.30-19.30
Lördag-söndag: 11.00-19.30

Level Six

Relaxen är den lugna oasen i ett annars actionfyllt bad. Menyn samspelar väl med den avslappnade stämningen och den storslagna utsikten över Mälaren. Vi kommer att erbjuda varma och kalla rätter som smakar som bäst tillsammans med en välsmakande dryckesmeny. Här laddar du snabbt batterierna med till exempel en charktallrik.
Meny Level Six

Öppettider:
Måndag-fredag: 12.00-20.15
Lördag-söndag: 11.00-19.15

Kokpunktens Glassverk

Kokpunktens Glassverk håller till på bryggan utanför Kokpunktens entré. Här serveras mjukglass, kulglass, milkshake och häftiga glasskreationer att äta på plats eller att ta med på promenaden längs vattnet. Självklart serverar vi också kaffe och läsk.

All glass produceras i Sverige och är kravmärkt eller ekologisk och all kakao och vanilj är fairtrade märkt. Sortimentet kommer även att innehålla något för den som inte äter exempelvis laktos eller som är vegan.

Läs mer om Kokpunktens glassverk här.

Det finns inga ytor på Kokpunkten för egen förtäring. Vi ber därför våra gäster att inte ta med egen matsäck, eller att förtära den utanför anläggningen.