Kokpunkten öppnar glassbar

Den 1 maj 2015 slår portarna upp till Glassverket, Västerås nya glassbar.

Med målet att servera Västerås bästa glass öppnar Glassverket på bryggan utanför Kokpunktens entré. Här serveras allt från mjukglass och kulglass till häftiga glasskreationer att äta på plats eller att ta med på promenaden längs vattnet.

Det är stort fokus på kvalité berättar Pär Sandström, ansvarig Food & Beverage för Kokpunktens serveringar. All glass produceras i Sverige och är kravmärkt eller ekologisk och all kakao och vanilj är fairtrade märkt. Sortimentet kommer även att innehålla något för den som inte äter exempelvis laktos eller som är vegan. Uteserveringen kommer även att erbjuda det caféutbud (kaffe, sallad, paj och smörgåsar) som Kokpunkten redan idag har.

En glassbar och ett 60-tal sittplatser har byggts upp på bryggan utanför Kokpunktens entré och på fredag är vi reda att ta emot de första gästerna.

Det är väldigt mycket trafik utanför Kokpunkten och för att erbjuda bästa service kommer Kokpunktens Glassverk tillsammans med Four Friends erbjuda en hundbar i direkt anslutning till bryggan. Här serveras kallt vatten till våra fyrfotade vänner, medan husse och matte njuter av en kall glass. Och självklart man med sig ett smakprov från Four Friends hem.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Björkman, verksamhetsansvarig Kokpunkten, 072-533 30 68,
Johan.bjorkman@peab.se

Pressmeddelande som PDF:
Kokpunkten öppnar glassbar