Kokpunkten har passerat 750 000 besök!

I slutet på januari passerade den 750 000:e gästen Kokpunktens entré, vilket kan jämföras med: Att varje västeråsare besökt badet fem gånger eller en total badtid på 3 375 000 timmar. Totalt har dessutom 1500 000 åk gjorts i Double Racer, vilket betyder två åk per besök.

Familjen Jokela som nyligen flyttat till Västerås mottogs i Kokpunktens entré med fribiljetter och handdukar när de passerade entrén som 750 000:e gästerna.

Inför 2019 fortsätter Kokpunkten att satsa och nå gäster i framförallt Mälardalen, med fokus på Stockholm. Bland annat genom fortsatt satsning på VR-tekniken. Antalet inresta besökare ligger kvar på ca 75%, en balans som vi vill behålla. Den fortsatta utmaningen är att locka fler besökare på vardagar. Detta görs bland annat genom rabatterade priser till actionbadet på vardagar efter klockan 17 och ett seniorerbjudande i relaxen som gäller alla över 55 år. Dessa erbjudanden i kombination med fortsatta samarbeten med hotell och aktivitetsföretag i Västerås gör att vi tror på öka antalet vardagsbesökare.

Totalt sett är gästnöjdheten bra och antalet skador fortsätter att vara lågt, vilket vi fokuserat på sedan öppning 2014 med en rad förbättringsåtgärder längs vägen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Björkman, verksamhetschef Kokpunkten, 072-533 3068, johan.bjorkman@peab.se

Pressmeddelande som PDF

Bild: Familjen Jokela