Familjepaketet

Familjepaketet

Priser

Måndag-torsdag (ej röda dagar och lov)
Familjepaket actionbad (två vuxna, två barn/ungdom)450 kr
Fredag-söndag, röda dagar och lov
Familjepaket actionbad (två vuxna, två barn/ungdom)595 kr

Kokpunkten är Sveriges första actionbad: en unik upplevelse med egendesignade attraktioner förlagt över åtta våningar i det ikoniska gamla ångkraftverket i Västerås.

I familjepaketet ingår actionbad för två vuxna och två barn (3-6 år) /ungdom (7-16 år). Det betyder att familjen får uppleva attraktioner som Double Racer, Black River, Inside out, Boomerang, Aqua Cinema, Turbine, The Wall och Barnlandet. 

Förboka biljett

När du köper din biljett på kokpunkten.se så får du en garanterad plats. Den garanterade platsen gäller för den tiden du bokar. Tiden står på biljetten. Väljer du att komma senare under dagen så går det också bra, men då med reservation för att det kan vara fullt. Självklart går det också bra att köpa din entrébiljett direkt i kassan.

Förköp av biljett på kokpunkten.se måste ske senast dagen innan ankomst. Vid köp samma dag gäller drop-in.

Totalt tar vi emot 800 gäster samtidigt på Kokpunkten, men på en dag brukar det bli många fler än så. Detta betyder att även om alla förköpsbiljetter är sålda så finns det fortfarande gott om drop-in platser. För att undvika kö är det bäst att besöka oss vid öppning eller senare på eftermiddagen.