Kliv in i en avskild värld

I Kokpunktens Green Room glömmer ni allt utanför. En grön oas med mat, dryck, umgänge och avslappning, vägg i vägg med Voltage Lounge Pool Club och mitt i Actionbadets hjärta. The Beach ingår i alla Green Room bokningar!

Kick-off/Möhippa/svensexa

Starta året, våren eller hösten med en avskild kick-off i Green Room. För extra fart och fläkt – addera entré till actionbadet! För en mer festligare grupp, addera Voltage Lounge Pool club där vi har bra musik, olika pooler och bastus att välja på. Mat och dryck går utmärkt att förboka!

Tider för bokning

Greenroom och Actionbadet:

Önska vilka 3 härliga timmar på dagen ni vill vara i greenroom på så löser vi resten. Entré till kokpunkten har du under hela dagen.
(Fyll i formuläret nedan för att boka och klicka i ”Greenroom + Actionbadet”. Specificera vilken tid ni önskar boka i ”önskad tid för bokning”).

Greenroom och Voltage Lounge Pool Club

Greenroom 10.30-13.30 + Voltage mellan 10.45-13.15

Greenroom 13.30-16.30 + Voltage mellan 13.45-16.15

Greenroom 16.30-19.30 + Voltage mellan 16.45-19.15

(Fyll i formuläret nedan för att boka och klicka i ”Greenroom + Voltage Lounge Pool club”. Specificera vilken tid ni önskar boka i ”önskad tid för bokning”).

DagPris hyra Green Room
Alla dagar3.500kr / 3h

Bokningsförfrågan

  • Ange hur länge eller mellan vilka tider ni önskar besöka Green Room.
  • Kan beställas i förväg som levereras till Green Room innan er bokning börjar.

Mat och dryck

Slippa kö? Ja tack, förboka mat och dryck till er greenroom bokning så ser vi till att ställa in allting i greenroom åt er så ni enbart kan njuta.

MATMENY
DRYCKESMENY

Praktisk information

Grupper på 8-28 personer.
Bokning ger privat tid i Green Room. Såklart finns möjlighet att addera entré till Actionbad och/eller Voltage Lounge Pool Club.

Boka

Ring eller maila in dig bokningsförfrågan:
bokning@steamhotel.se, 021-4759900

Priser ink. moms.

På Kokpunkten är tillgängligheten viktig och både actionbadet och relaxen är tillgänglighetsanpassat, men det gäller tyvärr inte Green Room. Läs mer om Kokpunktens arbete med tillgängligheten här.