Tjejkvällar i relaxen

Välkommen till avkopplande tjejkvällar som vi arrangerar tillsammans med Taste N More med fokus på mat, dryck och avkoppling. Tjejkvällarna är för dig över 18 år och säljer ofta slut, så vi rekommenderar förköp av biljetter för garanterad plats. Provningar arrangeras oftast i Green Room som ligger vägg i vägg med relaxen. Oftast hålls en provning kl. 18.30 och en kl 19.30.

TemaDatumPris
Lakrits och vinprovning17/9375 kr
Vin och balsamicoprovning22/10375 kr
Mousserande vin och olivoljeprovning19/11375 kr

Kokpunktens relax

Kokpunktens relaxavdelning är en oas i en annars fartfylld anläggning. Här slappnar du av i en varm källa med spektakulär utsikt över Mälaren, eller värmer dig i någon av våra tre bastukoncept. Här finns två jetstreams att simma mot i den stora poolen, en sinnlig aromapool och såväl massageströmmar som upplevelseduschar. I relaxbaren köper du något gott att dricka och lättare tilltugg.
Meny hittar du här.
I entrépriset ingår alltid badrock, sitthandduk till bastu, en fräsch energishot, Wifi och Västerås kanske bästa utsikt.

Finsk bastu

En klassisk finsk bastu med hög temperatur och låg luftfuktighet. Ger positiva effekter på hälsan samtidigt som blodcirkulationen ökar. Perfekt för återhämtning efter träning.

Ångbastu

En blandning av värme, fukt och arom som stärker immunförsvaret, är bra för luftvägarna och ökar cirkulationen. En något mildare temperatur än finska bastun som gör att du kan njuta längre.

Sanarium

I vårt sanarium kopplar du av i en behaglig temperatur och med härligt rensande arom. Goda hälsoeffekter som renar båda kropp och sinne och verkligen får dig att slappna av.

Aromabad

Sänk ner din kropp i aromabadet och njut av oljornas ljuvliga doft. Värmen i kombination med verksamma produkter mjukar upp och stärker dina muskler och leder.

Varm källa

Den varma källan är 34 grader vilket är en perfekt temperatur för behaglig avkoppling. Din kropp sänks ner i det sammetsmjuka vattnet som låter dina leder avlastas och din hud vårdas.

Jetstream

Motionera på ett tryggt sätt med hjälp av jetstreams. De strömmar varmt och behagligt vatten och du simmar mot strömmen i din egen takt. Som med all simning ger det en bra motion med lite tryck på leder och muskler.

Övriga upplevelser i relaxen

Kan du läsa om här.

Tjejkvällarna pågår kl 18-21.
Åldersgräns: 18 år
Max 50 deltagare per tillfälle.
Förköp av biljetter rekommenderas för garanterad plats.