Aktiviteter för barn

För barn av alla åldrar

Kokpunkten är det bästa stället för barnaktiviteter. De små kan på tryggt avstånd från de större attraktionerna plaska runt i actionbadets barnland, åka en lång barnrutsch och mycket mer.

Vi vet att ni som barnfamilj hela tiden letar efter roliga, säkra och ekonomiska idéer för aktiviteter ni kan göra tillsammans. Det kan vara svårt att hitta aktiviteter för barn som också passar resten av familjen. Kokpunktens actionbad erbjuder en unik kombination av actionbad, relax och aktiviteter för såväl barn som vuxna och alla mitt emellan.

Barnaktiviteter nära dig

Kokpunkten ligger i Västerås alldeles bredvid den vackra Mälaren. Varför inte göra ett besök på Kokpunktens actionbad en del av en utflykt? Västerås ligger inom bekvämligt avstånd från Stockholm, Uppsala och Örebro för er vare sig ni reser med bil, buss eller tåg. Staden har också en hel del annat att erbjuda, varför inte ta en titt?

Barnkalas i Västerås

Alla barn – stora som små – älskar kalas! Låt Kokpunkten ta hand om hela kalaset så du och dina barn kan ha kul i actionbadet, slappna av i relaxen och avnjuta mat er takt. Boka ett barnkalas och en actionguide möter er vid entrén.

Barn på köpet

Ni har säkert som de flesta andra familjer mest tid för barnaktiviter på helgerna. Men har du möjlighet att komma ifrån på vardagar så går ett barn upp till och med åtta år in gratis när du betalar entré. Det kallar vi barn på köpet.