Kokpunkten actionbad – mer än ett äventyrsbad

Äventyrsbad har de flesta upplevt. Där finns palmer, bubbelpooler, någon rutsch och en trampolin. Kokpunkten är något annat. Det är därför vi kallar det ett actionbad.

Här hittar du i och för sig också det som finns på de flesta äventyrsbad, men snabbare, modernare och med högre adrenalinnivåer. Framför allt hittar du unika attraktioner som aldrig finns på äventyrsbaden: Boomerang, till exempel, som är ett av skälen till att vi myntat begreppet Badrenalin.

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin.

Precis som på äventyrsbad hittar du också en relaxavdelning, med flera olika sorters bastu, en aromapool och en oöverträffad utsikt över Mälaren. För barnen finns ett äventyrsbad i miniatyr, actionspäckat på precis rätt nivå.

Action- och äventyrsbad inom en timme från Stockholm

Kokpunkten ligger några minuters promenad från centralstationen i Västerås, bara en timme från Stockholm. Kommer du med bil svänger du bara av från E18. Vilket transportsätt du än väljer är action- och äventyrsbadet aldrig långt borta.

Badupplevelser för alla åldrar

Här är några de aktiviteter och attraktioner som gör Kokpunkten till mer än ett äventyrsbad för dig:

  • Double Racer – tävla om skryträttigheter genom att tävla sida vid sida i riktigt hög fart.
  • Black River – 1000 liter vatten i sekunden. En ström utan stötar – men med massor av kraft.
  • InsideOut – I InsideOut åker ni tillsammans ut och in genom Kokpunkten, i närmare 140 meter.
  • Boomerang – Låt dig inte luras av den lugna starten för i Badrenalinåket med stort B susar du fram ensam i en hisnande snabb och rolig rush.
  • Aqua Cinema – Andas ut och låt badrenalinnivåerna sjunka tillbaka en stund.
  • Turbine – Här snurrar du vare sig du vill eller inte.
  • The Wall – Här räknas både fingerstyrka, smidighet, och badrenalinnivå.
  • Barnlandet – Även de små gillar action. Ett äventyrsbad för de minsta.
  • Relax – Pulsen sjunker bara på andra sidan dörren. Ta en kopp te, en öl i baren, eller lägg dig i poolen.
  • Mat & dryck – När adrenalinet pumpat i kroppen en stund är det dags att fylla på bränsle. På action- och äventyrsbadet finns tre serveringar, både varm mat och fika med en fantastisk utsikt mot Mälaren.
Kokpunkten Äventyrsbad Kokpunkten äventyrsbad Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Det här är det vi kallar badrenalin.