Badrenalinnivå:
1/10
Åldersgräns:
16

HUR FUNGERAR DET?

Hjärtat i The Beach är en speciell solsimulator som med solens hela spektrum ger både ljus och skön värme. Du får uppleva en förkortad dag, från tidig gryning till solnedgång. Bakgrundsljud förflyttar ditt sinne till en tropisk miljö. Tillsammans med en luftväxling som påminner om en skön bris, samverkar allt och skapar en helt unik upplevelse där både syn, hörsel och känsel berörs.

SÄKERT SOLLJUS

Det solljus vi använder kommer från Suntech och ligger på en kontrollerad och ofarlig nivå. Den låga UV-dosen gör att du kan sola säkert. Suntech har 30 års erfarenhet av solljussimulering vilket innebär att tekniken är väl testat och du kan njuta länge i solen utan att behöva oroa dig för några hälsorisker.

FAKTA SOLRUM

Namn: The Beach
Antal solstolar: 4 st
Längd på solcykel: 25 minuter
Solteknik: Suntech
Simuleringar: Sol, vind, ljud, värme, känsel
Åldersgräns: 16 år
Dryck och snacks: Självklart

INFORMATION

The Beach kan inte förbokas utan bokas på plats i relaxen eller i entrén. Det finns fyra solstolar och en solcykel tar 25 minuter. The Beach ingår i alla Green Room bokningar. Åldersgräns 16 år. Passa på att ta med en god drink eller lite snacks från relaxens servering. Beställ när du bokar tid så serverar vi direkt till solstolen!

TIDER

Alltid öppet när Kokpunkten har öppet

KOSTNAD

125 kr per person

ÅK IN I EN ANNAN VERKLIGHET