Välkommen till The Beach!

Här skiner solen 365 dagar om året. Det härliga ljuset har en positiv inverkan på vår hälsa och vi blir helt enkelt gladare och piggare. Solrummet är en upplevelse för alla sinnen; solljus, värme, vågbrus, svalkande vindar och sand mellan tårna.

Hur fungerar det?

Hjärtat i solsystemet är en speciell solsimulator som med solens hela spektrum ger både ljus och skön värme. Du får uppleva en förkortad dag, från tidig gryning till solnedgång. Bakgrundsljud skapar stämning liknande den miljö man befinner sig i, t ex. ett tropiskt dygn. Tillsammans med en luftväxling som känns som en skön bris, samverkar allt och blir till en helt unik upplevelse där både syn, hörsel, känsel och klimat samverkar. 

Säkert solljus

Det solljus vi använder kommer från Suntech och ligger på en kontrollerad och ofarlig nivå. Den låga UV-dosen gör att du kan sola säkert. Suntech har 30 års erfarenhet av solljussimulering vilket innebär att tekniken bakom solljuset är väl testat och du kan njuta länge i solen utan att behöva oroa dig för några hälsorisker. 

Bokning

The Beach kan inte förbokas utan bokas på plats i relaxen eller i entrén.
Det finns fyra solstolar i The Beach och en solcykel tar 25 minuter.
Pris 125 kr/person.
The Beach ingår i alla Green Room bokningar.
Åldersgräns 16 år.

Dryck och snacks

Passa på att ta med en god drink eller lite snacks från relaxens servering. Beställ när du bokar tid så serverar vi direkt till solstolen!